Obmedzenie stahovania pri wifi?
Obmedzenie stahovania pri wifi?
Som pripojena na jednej ubytovni na wifi, signal mam dobry, net mi ide fajn, ale stahovat film mi uz nejde. Moze byt nejako wifi obmedzene, aby sa nedali stahovat filmy? Ak ano, da sa to nejako obist?????????
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Obmedzenie stahovania pri wifi?
ako "ťaháš filmy" cez aký program alebo ako
cez torrenty. dovcera sme tahali filmy cez kabel, ale dnes nam zrusili kabel a mame uz len wifi 
-
hrban
Addict
njn tak to budú blokované torrenty, ak je to dobrý router tak sa to obísť nedá ak je to nejaký slabý router tak sa to dá čiastočne ale to bude tiež bieda. tak čo tak ak je sú torrenty blokované nedá sa s tým veľa robiť.
Mal by to byt Tomato router. A daju sa filmy stahovat aj nejako inac? Myslim tym, ak su torrenty blokovane, bude nieco neblokovane???
-
DjBass
Darca
Áno, môžeš ich sťahovať napr. z warezfór, FTP serverov atď...
mozes mi to blizsie objasnit? na slovensku som stahovala filmy z ftp, ale tu v zahranici neviem ako najdem nejake ftp...
-
DjBass
Darca
Neviem, či nájdeš nejaké rýchle verejné FTP, kde by boli filmy... Ak zadáš do googlu "warez forum", tak ti nájde mnoho odkazov na stránky, kde sa takéto súbory dajú nájsť, ale to už tu nepatrí.
ok, ja si to uz vygooglim. moze sa stat, ze aj to budem mat blokovane?
-
Jancuk
Professional
Moze byt v routry nastave filter stránok , alebo filter slov a ak tam bude napr rapidshare , megaupload tak na tieto stránky ta nepustí
jj, presne si to vystihol. takze mam este nejaku moznost ako si stiahnut film? alebo som odsudena na nekonecne pomale stahovanie cez torrent?
-
DjBass
Darca
Ak ti to nejde ani cez port 80, tak jedine tak, že si to stiahneš od kamarátov. Nejde ti sťahovať z rapidshare, hotfile ani podobných serverov? To sa mi nejak nezdá...
absolutne netusim co je port 80. co sa tyka rapidshare, ako nahle sa vyskytne take slovo, tak mi IE nezobrazi stranku. torrentove stranky mi otvara, ale stahovanie je zufale. este starsie torrenty, ktore mam v bitcomet-e mi stahuje pomaly, ale nove vobec. skusala som si stiahnut par malych free hier, islo to tiez pomaly, ale podstatne rychlejsie ako filmy. a na ten hotfile.com sa pozriem cez den. vyzera to zaujimavo, snad to pojde.
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 15:07)
Nejde mi to ani cez hotfile.com. Subory mi stahuje len ako html odkazy a nie ako rar subory...
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 15:07)
Nejde mi to ani cez hotfile.com. Subory mi stahuje len ako html odkazy a nie ako rar subory...