obmedzovanie p2p

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

obmedzovanie p2p

Príspevok od používateľa dekarbon »

takze chlapci zakladam tuto temu z dovodu bo som cital na nete ze sa isp vo svete pomalicky zacinaju zbavovat p2p downloaderov a chcu ich postuone odpajat aby zabranili sireniu nelegalneho softu..zatial to zevraj rozbehli dakde vo francuzsku a v japonsku..bol by som rad keby ste sa k tomuto vyjadrili ze co si o tomto myslite pretoze moj nazor na celu vec je taky ze podla mna si udielanie suborov najde cestu vzdy.ked vyblokuju p2p a neumoznia jej vyvoj a rozvoj bo je to dost slubna technologia do buducna( ci si myslim ze je blbvost aby to rusili ) tak ludia si aj tak najdu iny sposob ako si zoskat tiweto softy,objavili sa uz aj spekulacie ze sa zrusi rapidshare ale aj tro je podla mna blbost...
Bobr
Guru
Guru

Re: obmedzovanie p2p

Príspevok od používateľa Bobr »

dekarbon napísal:takze chlapci zakladam tuto temu z dovodu bo som cital na nete ze sa isp vo svete pomalicky zacinaju zbavovat p2p downloaderov a chcu ich postuone odpajat aby zabranili sireniu nelegalneho softu..zatial to zevraj rozbehli dakde vo francuzsku a v japonsku..bol by som rad keby ste sa k tomuto vyjadrili ze co si o tomto myslite pretoze moj nazor na celu vec je taky ze podla mna si udielanie suborov najde cestu vzdy.ked vyblokuju p2p a neumoznia jej vyvoj a rozvoj bo je to dost slubna technologia do buducna( ci si myslim ze je blbvost aby to rusili ) tak ludia si aj tak najdu iny sposob ako si zoskat tiweto softy,objavili sa uz aj spekulacie ze sa zrusi rapidshare ale aj tro je podla mna blbost...
Nie som si isty ci tu takato tema uz nie je...:( ale k teme mozno to nie je blbost ale najblizsich par rokov nam urcite nic take nehrozi, a keby aj ano vzdy su ine moznosti :new20:
B4rr4cud4
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa B4rr4cud4 »

na slovensku je vsetko neskor takze mame cas aspon tak 10 rokov :D
a RS nezrusia lebo je tam aj legagly soft a ked ho urusia tak tu vzdy bude podobne napr. tie online disky od microsoftu .... :wink:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

P2P nie je nelegálne, takže za používanie p2p sietí nikoho trestať nemôžu.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

:D to som zvedavy ako to zrusia... trepu kktiny...
nechapem preco sa trapia s hlupostami ked im staci nejako zasiahnut na stranky ktore takto siria illegal veci..
torrentleech mininova... a ine ktorych je mnoho...nechapem proste..
aj tak sa vzdy najde cesta..
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Mininiva nešíri žiadne zakázané súbory (šíria iba informácie, kde sa tie súbory dajú nájsť). To je napr aj dôvod, prečo vo Švédsku nemôže súd zakázať ThePirateBay.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A co napomahanie k trestnemu cinu?
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

no blokovat to mozu ale vzdy sa najde niaka nova technologia ktora to obide... napriklad teraz ked sa na svet zjavi novy BitTorrent protokol vylepseny viac na http://dsl.sk/article.php?article=5279&title=
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

LuKKaS: Provider zacne blokovat stranky a IP adresy trackerov a potom to bude zaujimavejsie.
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

No nad tym som nepremyslal ... tak ale je tu aj rapidshare a podobne online disky ale aj tie mozu zablokovat to je otazka casu ako to vyriesia a podobne ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co ma Rapidshare a ostatne podobne sluzby spolocne s p2p??? Navyse Rapid je pre ludi bez dynamickej IP adresy takmer nepouzitelny, jedine ak si zaplatia konto...
Napísať odpoveď