Stala sa mi taka vec, ze sa mi vymazal pevny disk. 200GB MAXTOR. Mal som novy pc, vlozil som do neho stary hdd a po cca druhou restarte pc mi nenaslo na disku ziadny win.. Tak som vlozil windows a zistil som, ze mi nenaslo ani ziadne particie.. Dali by sa nejak obnovit data ? Mate stym nejake skusenosti ? Bol by som ochotny za to aj zaplatit. Bolo tam dost vela fotiek.
Mne sa celkom pozdava
sorry ze sa pletiem do temy, ale mne sa dnes stala podobna vec, ale s mojim USB klucom... chcel som nan nahrat jeden subor na inom kompe, ale ukazala sa nejaka cudna hlaska a cele usbecko mi to vymazalo... teda vlastne jeho menovka sa zmenila z KINGSTON na REMOVABLE DISC a nie su na nom ziadne subory.. ale ked nan kliknem pravym tlacidlom a dam vlastnosti, je tam napisane, ze je zaplnenych 1.38 GB miesta, cize tolko ako predtym... ako mam tie data obnovit? skusal som aj soft Power data recovery, ale ten mi to neobnovil uplne... dik
zdravicko. mne sa aci pobral disk do vecnych lovist a su na nom dost dolezite data tak sa chcem spytat ci nemate skusenosti s firmou HSFRECOVERY lebo planujem tam poslat disk. Nevedeli by ste mi povedat aspon orientacnu cenu, disk mam 120GB zaplneny cca 60% (po nedavnom formate)
dikes za info