Obraz z notebooku na normalny LCD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Obraz z notebooku na normalny LCD

Príspevok od používateľa TomAss »

cavte takze mam notebook a chcel som spravit aby som mal obraz namiesto na notebooku na monitore LCD...da sa spravit ze si dam rozsirit plochu a budem to mat na 2 monitoroch ale default je ajtak notebook...a potreboval by som aby bol bud iba na LCD alebo na obydvoch ale aby bol LCD hlavny...ked dam vlastnosti a pouzit ako vyhodzi monitor tak mi zhasne a zas mi ide len notebookovy...da sa to vobec ? thx
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: Obraz z notebooku na normalny LCD

Príspevok od používateľa ob3l1x »

TomAss napísal:cavte takze mam notebook a chcel som spravit aby som mal obraz namiesto na notebooku na monitore LCD...da sa spravit ze si dam rozsirit plochu a budem to mat na 2 monitoroch ale default je ajtak notebook...a potreboval by som aby bol bud iba na LCD alebo na obydvoch ale aby bol LCD hlavny...ked dam vlastnosti a pouzit ako vyhodzi monitor tak mi zhasne a zas mi ide len notebookovy...da sa to vobec ? thx
jasne ze sa to da v robote tak obcas musime testovat notas ked nejde display ci je nejaka ina zavada a bez problemov cez VGA pripojim monitor a len prepnem bud cez skratku na klavesnici na druhy monitor alebo ked je funkcny notas LCD tak tam cez vlastnosti a zobrazenie ...

ked tu bude mastermind napise ti to presnejsie on to ma myslim tak zapojene ja momentalne nemam po ruke dalsi display
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vacsina notebookov to ma cez "FN" tlacitko (to modre vlavo vedla ctrl) + nejaky z Function klaves (F1-F12). Vsetko by malo byt napisane v manuali, len sa tam treba obcas pozriet ;-)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

uz to mam :) thx
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

fn+f5 ak sa nemylim
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Čo môže sposobovať nepekný rozmazaný obraz na externom LCD? (Toshiba a200-14D + GF7300Go
Napísať odpoveď