Obraz z notebooku na normalny LCD
Obraz z notebooku na normalny LCD
cavte takze mam notebook a chcel som spravit aby som mal obraz namiesto na notebooku na monitore LCD...da sa spravit ze si dam rozsirit plochu a budem to mat na 2 monitoroch ale default je ajtak notebook...a potreboval by som aby bol bud iba na LCD alebo na obydvoch ale aby bol LCD hlavny...ked dam vlastnosti a pouzit ako vyhodzi monitor tak mi zhasne a zas mi ide len notebookovy...da sa to vobec ? thx
Re: Obraz z notebooku na normalny LCD
jasne ze sa to da v robote tak obcas musime testovat notas ked nejde display ci je nejaka ina zavada a bez problemov cez VGA pripojim monitor a len prepnem bud cez skratku na klavesnici na druhy monitor alebo ked je funkcny notas LCD tak tam cez vlastnosti a zobrazenie ...TomAss napísal:cavte takze mam notebook a chcel som spravit aby som mal obraz namiesto na notebooku na monitore LCD...da sa spravit ze si dam rozsirit plochu a budem to mat na 2 monitoroch ale default je ajtak notebook...a potreboval by som aby bol bud iba na LCD alebo na obydvoch ale aby bol LCD hlavny...ked dam vlastnosti a pouzit ako vyhodzi monitor tak mi zhasne a zas mi ide len notebookovy...da sa to vobec ? thx
ked tu bude mastermind napise ti to presnejsie on to ma myslim tak zapojene ja momentalne nemam po ruke dalsi display