Obrazok Albumu ... Creative Zen

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Obrazok Albumu ... Creative Zen

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Mozno niekomu pride toto ako absurdne ale to je jeho chyba :D mam creative zen .. pesnicky maju v ID3 aj obrazok albumu ale mne ho nezobrazuje ... uakzuje tak ako v obrazku 1 a na nete som pozeral a screeny su aj take kde to ukazuje ... neviete niekto ako to tam dostali ? dakujem
Prílohy
Takto to chcem :D  Obrazok v Strede Uplne dole ....
Takto to chcem :D Obrazok v Strede Uplne dole ....
Takto to mam
Takto to mam
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v tom tagu máš zrejme iba cestu k coveru. Ten cover ale musíš tiež hodiť do playera. Konkrétne v mojom creative (trochu strarší model, zen v plus) keď kopírujem hudbu a je v albume aj obrázok tak sa ma spýta či ho má zaradiť do obrázkov a iba potvrdím že hej. Potom mi to ukazuje presne ako si dal tie screeny
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

dik ... fakt to ide :) no teraz riesim zase inu dilemu :( mam len 2gb prehravac a 2GB kartu ... chcem kupit 8 gb kartu a ked som to kupoval myslel som ze to bude tak doriesene ze ked si dam vsetky skladby da mi to aj to co mam v prehravaci aj na karte ... no nie ono to napise len v prehravaci ... ked chcem z karty musim si to dat pametova karta podpriecinok a tam to mam :( a to je nezmysel ... robim niekde chybu ?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

myslím, že to tak má ukazovať, ale v tomto ti viac neporadím lebo ja mám 4GB ale bez pamäťovky. Môžeš to ale obísť tak, že si spravíš vlastný playlist kde hodíš všetku hudbu (aj z prehrávača aj karty). Tam ale zase nebudeš mať radenú hudbu podľa albumov
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

ved si mi pomohol moc .. dik ak niekto bude vedet moze napisat ja budem skusat zatial :)
Napísať odpoveď