Ocakavanie od vztahu
Ocakavanie od vztahu
co si myslite co ocakavaju zeny od vztahu? tato myslienka ma uz ldhsiu dobu trapi no a tak zaujmaju ma vase nazory nato
-
phatres1994
Star
Re: Ocakavanie od vztahu
ze sa nebudu nudit?
v poslednej dobe mi to z ich strany pride len aby niekoho mali 
/// vyjadril som svoj nazor..ved o to autorovi aj ide no nie?
/// vyjadril som svoj nazor..ved o to autorovi aj ide no nie?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ideme sa tu baviť o vzťahoch - nie o chodení pre chodenie.
V prvom rade sa dá predpokladať to, že od vzťahu očakávajú to, čo každý - aby ich vzťah napĺňal.
Inak je to veľmi individuálne.
Materiálne zabezpečenie, uspokojenie v posteli, citovú náväznosť, názorovú zhodu...milióny vecí...
V prvom rade sa dá predpokladať to, že od vzťahu očakávajú to, čo každý - aby ich vzťah napĺňal.
Inak je to veľmi individuálne.
Materiálne zabezpečenie, uspokojenie v posteli, citovú náväznosť, názorovú zhodu...milióny vecí...
no tak asi aj to, čo očakávajú chalani od vzťahu. teda, to by bolo asi na dlho a sú to najmä maličkosti, ktoré vzťah robia vzťahom, nie nejaké veľké gestá
Doveru,istotu (materiálnu aj psychickú) ...viac mi nenapadá
tak ani by som nepovedal ze chlapi chcu to istezuzanuska napísal:no tak asi aj to, čo očakávajú chalani od vzťahu. teda, to by bolo asi na dlho a sú to najmä maličkosti, ktoré vzťah robia vzťahom, nie nejaké veľké gestá
No dobre, čo si myslíš, že ako chlap nechceš to, čo chce žena?
- milovať a by milovaný
- mať v tom druhom oporu, môcť sa s ním o hocičom rozprávať a zdôveriť sa
- cítiť sa pri tom druhom v bezpečí
- vedieť robiť kompromisy ( a teda nie aby bol jeden pod papučou, aj keď niekomu to tak môže vyhovovať)
- pánske jazdy, dámske jazdy (slobodu vo vzťahu treba, ale vedieť, že sa na druhého môžete spoľahnúť)
- a teda zodpovednosť u toho druhého
- treba nejaké spoločné zážitky, ktoré umocnia vzťah a zabránia stereotypom (ale aj stereotypy sú dobré, napr. dať si večer spolu šálku dobrej kávy alebo spolu raňajkovať, či v nedeľu si spraviť day off a ísť niekam do prírody. proste stereotypy dávajú taký pocit istoty)
- aby to klapalo aj v intímnej oblasti / hold, dosť citlivá záležitosť a väčšie problémy v tejto oblasti to vedia dosť nepekne rozhádzať a preveriť celý vzťah
- nejakú tú starostlivosť, či byť rozmaznávaný vo vzťahu (napr. ísť počkať dotyčnú na stanicu, alebo keď bude chorá, uvariť jej čaj a také drobnosti, prejavy lásky)
- milovať a by milovaný
- mať v tom druhom oporu, môcť sa s ním o hocičom rozprávať a zdôveriť sa
- cítiť sa pri tom druhom v bezpečí
- vedieť robiť kompromisy ( a teda nie aby bol jeden pod papučou, aj keď niekomu to tak môže vyhovovať)
- pánske jazdy, dámske jazdy (slobodu vo vzťahu treba, ale vedieť, že sa na druhého môžete spoľahnúť)
- a teda zodpovednosť u toho druhého
- treba nejaké spoločné zážitky, ktoré umocnia vzťah a zabránia stereotypom (ale aj stereotypy sú dobré, napr. dať si večer spolu šálku dobrej kávy alebo spolu raňajkovať, či v nedeľu si spraviť day off a ísť niekam do prírody. proste stereotypy dávajú taký pocit istoty)
- aby to klapalo aj v intímnej oblasti / hold, dosť citlivá záležitosť a väčšie problémy v tejto oblasti to vedia dosť nepekne rozhádzať a preveriť celý vzťah
- nejakú tú starostlivosť, či byť rozmaznávaný vo vzťahu (napr. ísť počkať dotyčnú na stanicu, alebo keď bude chorá, uvariť jej čaj a také drobnosti, prejavy lásky)
-
qwerty-xyz
mas to v tabulke na nete ,.... dokonca aj do podrobna rozpisane, nebud debil, to najdes .....Copo napísal:co si myslite co ocakavaju zeny od vztahu? tato myslienka ma uz ldhsiu dobu trapi no a tak zaujmaju ma vase nazory nato
-
Peter_Retep
VIP
zeny cakaju od vztahu jedine - emocie. zeny su emocne stvorenia a ked budes tymto zenam tieto emocie poskytovat budu stastne....thats all
Zato chlapom stačí na to aby boli šťastní plné bruško a prázdne gulky....Peter_Retep napísal:zeny cakaju od vztahu jedine - emocie. zeny su emocne stvorenia a ked budes tymto zenam tieto emocie poskytovat budu stastne....thats all
-
Peter_Retep
VIP
chlap ma len dva pocity: bud je hladny alebo nadrzany - takze ked nas uvidite bez erekcie proste nam spravte sendvic 
neviem či je sendvič tým správnym liekom na erektilnú dysfunkciuPeter_Retep napísal:chlap ma len dva pocity: bud je hladny alebo nadrzany - takze ked nas uvidite bez erekcie proste nam spravte sendvic
// karmista sa tu asi našiel
-
Peter_Retep
VIP
mozno len robis zle sendvice 
-
audiotrack
VIP
skúste sa držať témy
-
jin
VIP
Peter_Retep & kafiatko: U 2 should get together
Ku téme: Peter_Retep: Emócie - áno aj. Ale tak to zrejme od vzťahu očakáva úplne každý. Komu nejde len o sex, či peniaze... Right?
Ku téme: Peter_Retep: Emócie - áno aj. Ale tak to zrejme od vzťahu očakáva úplne každý. Komu nejde len o sex, či peniaze... Right?
Ocakavame od vztahu to co aj muzi - partnersky vztah, lasku, sex a vsetko co k tomu patri.
-
Peter_Retep
VIP
jin: aj sex je sam o sebe emocia 
a teraz edit:
takže čo od vzťahu očakávať: v prvom rade keď si vo vzťahu musíš rozlíšiť tvoje záujmy, jej záujmy a vaše záujmy. Keď niečo navrhneš alebo niečo chceš a ona buď nemá čas alebo sa vyhýba tvojim záujmom alebo si robí svoj program, jednoducho keď si chce stále robiť po svojom (egocentrizmus, bojovanie), tak je to hold problém. Treba túto vlastnosť čo najskôr spozorovať ak u nej je. Inými slovami, je dobré keď sa vie občas prispôsobiť, urobiť kompromis (skopcene od znameho s jeho suhlasom
)
taktiez vacsina ludi funguje na style: najdem si babu/chalana - som zamilovany - neviem bez nej/neho existovat - ani on bezo mna (najcastejsi bullshit v zaciatku vztahu - ano existuju vynimky ale ruku na srdce kolko ich je? ) iba dvaja ludia ktori dokazu vydrzat bez seba vedia vytvorit zdravy vztah - otazka preco tomu tak je? odpoved: EMOCIA - chvile ked su tito ludia spolu preziju ovela intenzivnejsie ako ludia co spolu chodia aj na WC. - preto to cukrikovanie v zaciatku vztahu moc neprehanaj.
co este od vztahu ocakavat: v prvom rade to ze zena bude chciet chlapa skrotit - robi to podvedome lebo je tak naprogramovana. ocakavaj ze sa bude snazit v tebe skrotit rebela, ktory je v kazdom chlapovi - toto jej nesmies dovolit nakolko ju pritahuje prave ta rebelska povaha (typicky priklad - slusnak na diskoteke nema velku sancu zbalit babu, zato napr. nejaky drsnak ma tu sancu mnohonasobne vacsiu).
tolko odo mna, to be continued......
a teraz edit:
takže čo od vzťahu očakávať: v prvom rade keď si vo vzťahu musíš rozlíšiť tvoje záujmy, jej záujmy a vaše záujmy. Keď niečo navrhneš alebo niečo chceš a ona buď nemá čas alebo sa vyhýba tvojim záujmom alebo si robí svoj program, jednoducho keď si chce stále robiť po svojom (egocentrizmus, bojovanie), tak je to hold problém. Treba túto vlastnosť čo najskôr spozorovať ak u nej je. Inými slovami, je dobré keď sa vie občas prispôsobiť, urobiť kompromis (skopcene od znameho s jeho suhlasom
taktiez vacsina ludi funguje na style: najdem si babu/chalana - som zamilovany - neviem bez nej/neho existovat - ani on bezo mna (najcastejsi bullshit v zaciatku vztahu - ano existuju vynimky ale ruku na srdce kolko ich je? ) iba dvaja ludia ktori dokazu vydrzat bez seba vedia vytvorit zdravy vztah - otazka preco tomu tak je? odpoved: EMOCIA - chvile ked su tito ludia spolu preziju ovela intenzivnejsie ako ludia co spolu chodia aj na WC. - preto to cukrikovanie v zaciatku vztahu moc neprehanaj.
co este od vztahu ocakavat: v prvom rade to ze zena bude chciet chlapa skrotit - robi to podvedome lebo je tak naprogramovana. ocakavaj ze sa bude snazit v tebe skrotit rebela, ktory je v kazdom chlapovi - toto jej nesmies dovolit nakolko ju pritahuje prave ta rebelska povaha (typicky priklad - slusnak na diskoteke nema velku sancu zbalit babu, zato napr. nejaky drsnak ma tu sancu mnohonasobne vacsiu).
tolko odo mna, to be continued......
-
p4ra
Redeemer
Oddanost, slusnost, emocie, zabavu, lasku, sex, zazitky... Aby sa niekam ten vztah posuval, z coho automaticky plynu zasnuby, neskor svadba, rodina, deti. Asi kazda zdravo zmyslajuca zena ocakava od vztahu taketo nieco. Ale hovorit to ako jasnu vec pre kazdu zenu je nemozne..
-
audiotrack
VIP
sex nie je emocia, orgazmus je emocia. Sex je činnosť ktorá ho spôsobuje a ktorá utužuje puto medzi dvoma ľuďmi (pokiaľ sa bavíme o vzťahu a nie platenom sexe alebo jednorázovkach)
audiotrack.. nesuhlas. sex je emocia, orgazmus je ceresna na torte..
Spoiler
..a masturbacia je ceresnova torta