Ocenenie práce

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Deziderius
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Ocenenie práce

Príspevok od používateľa Deziderius »

dobrý den ..
dostal som ponuku tvoriť grafický design a animácie (znelky) pre jednu menšiu televíziu .. došlo k cene, ktorú si za svoju prácu mám pýtať a nerád by som ju predcenil alebo podcenil ...
Preto sa chcem spýtať niekoho so skúsenosťami .. tu je moje video portfolio na youtube s prácami http://www.youtube.com/miervdusi
... a aj prvým návrhom ... ten je tu ...

Rád by som vedel či si pýtať od hodiny práce, dĺžky znelky alebo od kvality ... takisto aj zhruba cenu

ďakujem
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kde sa budú umiestňovať tie znelky? Je to čisto webová záležitosť?
Ja osobne by som hľadal na google. Prosto webový designéry majú svoje cenníky bežne na internete. Potom si môžeš pozrieť cenníky nejaký hudobníkov, samozrejme vyberaj si viac umelcov a nejak si to vypočítaj s mottom zlatá strená cesta. A ak si v tom začiatočník, tak si v prvom rade musíš uvedomiť, na koľko sa ty sám cítiš. tzn že si kľudne povedz aj 100evry za minútovú znelku ale len v prípade či si veríš že to zvládneš.
Tak by som to riešil ja.

A nemusíš používať tučné písmo ;)
btw prečítaj si súkromné správy

btw skús is prebehnúť tento web sú tam zaujímavé informácie ohľadom webdesignu, flash animácií, zvukového podkladu.
Deziderius
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Deziderius »

skusim si to omrkat ... v poslednej dobe som si presiel zopar skratovymi zakazkami ale myslim (teda viem :)), ze toto zvladnem ... omrknem tie cenniky a asi skusim taktiku dam nekrestansku cenu a uvidim kam to klesne :D
Napísať odpoveď