Ockovanie Covid-19

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste za povinné očkovanie proti Covid-19?

Áno
50
49%
Nie
43
42%
Neviem
9
9%

Celkom hlasov: 102

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ockovanie Covid-19

Príspevok od používateľa beardie »

wladas napísal: 04 júl 2021, 23:23 beardie zaujimalo by ma ako reagujes na svoje blizske okolie ked pride tema na ockovanie.
Lebo vsade od pravicovych aj stredovych ludi (novinari, zname osobnosti) si vsimam silne pretlacanie ockovania az mi to uz lezie na nervy.
Nemam nejaky existencny problem s ockovanim. Evidentne sa mu nevyhnem len jeho zmysluplnost pri mne (nie vseobecne) straca zmysel.
nie úplne rozumiem otázke

Babky, strycovia, tetky zaockovani sú, ľudia mojej generácie a mladší väčšina z tých, ktorí cestovavaju

Nútiť som musel len babku, po mesiaci som ju zlomil, vďaka tomu sa nechali zaočkovať aj jej rovnako staré kamarátky

Proti ockovaniu nič nemám, pre starých nech je silne doporucovane, ale pre všetkých dobrovoľné
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Krčmery povedal na TA3 o 20:28 na otázku ohľadom tehotenstva a plodnosti "to aké to ma dôsledky očkovanie na túto oblasť zistíme 5 rokov od Wuhanu"

Hor sa do povinného očkovania všetkých :smt033 :smt023 :smt043 :smt009 :smt015
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Krčméry trepe blbosti, všetci predsa dobre vedia, že očkovanie spôsobuje neplodnosť na 5 generácií. Tj. ty budeš neplodný, tvoje deti budú neplodné, deti tvojich detí budú neplodné a ešte aj ich deti a ich potomkovia budú neplodní. A až konečne potom o vyše 100 rokov sa opäť začnú rodiť slováci.

Minulý týždeň sociálnymi sieťami prebehla najväčšia prauda celého očkovania. Všetky ostatné argumenty za očkovanie sa stávajú nulitné!
205795857_3005648849714358_5260659901095497029_n.jpg
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

beardie napísal: 05 júl 2021, 7:45Proti ockovaniu nič nemám, pre starých nech je silne doporucovane, ale pre všetkých dobrovoľné
Myslel som samozrejme tak do 35r bez zdravotnych problemov. U starych je to jasna nutnost.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Famine napísal: 05 júl 2021, 8:05 Krčmery povedal na TA3 o 20:28 na otázku ohľadom tehotenstva a plodnosti "to aké to ma dôsledky očkovanie na túto oblasť zistíme 5 rokov od Wuhanu"

Hor sa do povinného očkovania všetkých :smt033 :smt023 :smt043 :smt009 :smt015
Super, ale to iste mozes povedat aj o prekonani Covidu.
Dokonca to iste vies pivedat aj o zjedeni segedínu z najblizsej restuaracie.

Takze zavadzanie.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Tak prečo Krčmery to nevyvratil že to je absolútna hlúposť a povedal že nám to bude známe až o 5 rokov? :D Tak dajte sem štúdie komu sa podarilo počať či už po prekonaní Covid a narodilo sa im zdravé dieťa po zjedeni segedínu alebo po užití Covid jab
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Famine: "nevieme ake ucinky bude mat vakcina/covid za 5 rokov", nie je to iste ako vakcina sposobuje potraty a neplodnost.

Mozes sem dat kludne studiu, kde sa vravi, ze covidove vakciny sposobuju neplodnost a potrat.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nemôže.
Pretože je to blud...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

1. To Taraba tvrdí o neplodnosti a nie Krčmery, ten povedal že nevie o tom, že by vakcína sposobila neplodnosť.
https://ereport.sk/video-taraba-reaguje ... eplodnost/
2. Tu je video ale je zostrihané, čiže taká diskreditácia Krčmeryho.
https://www.mojevideo.sk/video/35322/kr ... rokov.html
3. Toto tvrdia zase britský vedci a pre tehotné ženy je covid ovela horší nepriatel ako vakcína.
https://vedanadosah.cvtisr.sk/zdravie/v ... lebo-hoax/
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Očkovať sa im nechce. Rumunský boj s pandémiou pripomína Slovensko...

https://www.aktuality.sk/clanok/905270/ ... ie-kampan/
beardie
Redeemer
Redeemer

Nespamuj nacistické stránky
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

https://en.unesco.org/news/unescos-ethi ... rtificates

UNESCO’s World Commission on the Ethics of Scientific Knowledge and Technology (COMEST) and the International Bioethics Committee (IBC) call policy makers to address ethical issues involved in COVID-19 Certificates and Vaccine Passports. It is crucial that COVID-19 Certificates and Vaccine Passports are not designed, implemented nor used as a privilege and should not infringe freedom of choice, but rather as a way to create an epidemiologically safer environment for everyone.

First of all, UNESCO’s experts stress that the introduction of COVID-19 Certificates and Vaccine Passports should avoid discrimination and societal divides, leave no one behind, and be embedded in a system of international solidarity.

While the introduction of vaccination passports and COVID-19 certificates is an important step to restore civil liberties, it should not introduce new forms of exclusion and discrimination. It is crucial that COVID-19 certificates are not designed, implemented nor used as a privilege for those who have access to vaccines, tests, and digital technologies.

It has been proven that COVID‑19 global crisis has been hitting the hardest those in poverty, vulnerable situations, disadvantaged and marginalized groups. Furthermore, this pandemic increases divides and inequities in economic, social and individual spheres of life within societies and between countries.

Moreover, countries should not rely only on vaccine passports but use other means that are accessible to all, such as COVID tests or immunity, in order to avoid opening another layer of discrimination against those who have no access to vaccines.

Vaccine passports raise many questions regarding human rights and fundamental freedoms.

It is important to keep in mind that vaccination is for personal and for third parties protection and are part of the wide range of sanitary measures that are still needed to be followed, particularly as new variants appear. People who cannot or decide not to be vaccinated, should not be discriminated against, rather ensure they commit to be protected and protecting the others by other means available.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

ŠOK Na delta mutáciu umiera VIAC očkovaných ako neočkovaných! Analytik Smatana: TOTO je dôvod...

...Hlavný dôvod je však iný a úplne jednoduchý. „V Anglicku majú k včerajšku zaočkovaných v skupine 50+ oboma dávkami približne 19,56 milióna ľudí, čo predstavuje 87,4% predmetnej populácie. Neočkovaných, ani jednou dávkou je 2,07 mil. ľudí. A teraz: Z populácie plne zaočkovaných 19,56 mil. zomrelo 50 ľudí. Z populácie vôbec neočkovaných 2,07 mil. ľudí zomrelo 38 ľudí. Ak sa teda pozrieme na pomer počtu ľudí a počtu úmrtí v každej zo skupín je zrejmé, že virál je neopodstatnený. Pravda je, že nezaočkovaní zomierali 7,2 násobne viac ako očkovaní - stačí si len porovnať veľkosť oboch skupín. V skupine mladších ako 50 rokov dokonca nezomrel nikto plne zaočkovaný, pričom až 6 nezaočkovaných. Výsledný pomer bude teda ešte vyšší," vysvetlil analytik Smatana.

https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/sok- ... o-je-dovod
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Seriozne. Preco ho nemate uz davno v ingore liste? :D Len tak random sem hodi sprostost a ani nie je schopny si to obhajit.
beardie
Redeemer
Redeemer

nevysmievaj sa postihnutym
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

taki7 napísal: 05 júl 2021, 21:01 ŠOK Na delta mutáciu umiera VIAC očkovaných ako neočkovaných! Analytik Smatana: TOTO je dôvod...

https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/sok- ... o-je-dovod
To je sok akurat pre tych, co chybali v skole ked sa ucila nasobilka a pocitanie s percentami.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Je tu niekto kto mal vedlajsie ucinky po 2. pfizeri aj dlhsie?
U mna to budu 4 tyzdne, a minuly tyzden som na par dni este citil miesto vpichu a boleli ma stehna, najprv len lave, a ked som sa vratil z kratkeho vyletu na bicykli, tak aj prave. Po par dnoch zase OK.
Medzitym, od 2. davky mam kazdy tyzden na par dni pocit, tazko sa to opisuje, snad ho poznate, ako ked mate teplotu 39, mierny tras ruk, mikrovypadky vedomia, slabost, nechutenstvo. Ziadna energia, akoby som mal 70 rokov. Toto vsetko sa objavi zvycajne ked idem na bicykli niekam, tak po navrate poobede alebo na druhy den (ale nie vzdy). Akoby vadila fyzicka aktivita.
Uz to zajtra idem riesit k obvodnej (zastupujucej, moja ma dovolenku), nech mi zoberie krv ci mi nechybaju nejake vitaminy a mineraly. Mne totiz bolo blbo od zaludka uz poslednych 7 rokov, a tieto nove symptomy sa s tym mohli skombinovat, a ci suvisia s ockovanim, no asi hej, ked predtym to tak nebolo. Mozno to aj nahlasi do systemu SUKL na neziaduce ucinky, lebo ked sa nikto nebude stazovat, nebudu o tom ziadne data.
Ak to cita niekto vahajuci, nech to neberie ako odradzanie od ockovania. Kludne sa zaockovat dajte, aj v mojom okoli som jediny kto ma taketo problemy. Keby som sa mal rozhodovat ci sa zaockovat, aj tak by som do toho isiel.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Rovnako by som išiel znova - som očkovaný oboma dávkami Astry a nahlásil som - pásový opar (pokial viem, ovčie kiahne som nikdy nemal). Nepredpokladám, že je to skrz vakcínu, posledné dva týždne hodne stresov, starostí, s dcérou dvakrát ďaleko zo zdravotných dôvodov, žena na onkologickej operácii - skrátka bolo toho priveľa. Ale nahlásil som.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Oj kks že pásový opar, pozrel som ako to vyzerá ale fakt hnusne, podobá sa to psoriáze, také tie rozsiahle flaky a vyrážky.
Známi má otca a jeho niektorí očkovaní kolegovia že maju zápal srdcoveho svalu. Clovek už fakt nevie, dostane covid a bud bude mať slabšie priznaky, alebo mierny, ťažší priebeh alebo skončí v nemocnici na plucnej ventilácii. Ak to zmákne, može mať aj vtedy potiaže so srdcom,plúcami,dýchaním ako takým na dlhú dobu, postcovidový syndrom zase depresie k tomu.
1. Bud dostať covid a skusiť hádať ako to dopadne, čiže priebeh covidu a po covide, ak ho prekoná.
2. Očkovať sa, možno človek dostane covid, ale bude mať slabý priebeh, ale ak má pridružené ochorenia, može umreť a ísť pod zem.
To je tých pár umrtí ktoré už evidujeme v SR.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ja som dnes po druhej davke pfizer, neviem dufam, ze ma do zajtra rana nevystrie, no cakal som horsi priebeh, otazne je vsak ci mi to dobre pychli, prvy raz som to ani necitil, ale hned som citil, ze sa v tom svale nieco deje, teraz nic, akurat trochu ako keby som mal znecitlivene rameno a nizky dolny tlak okolo 60, teraz trochu zacinam citit rameno, ale pri prvej davke som ho citil skor.

@Mek, pri druhej davke, alebo aj prvej sa odporuca par dni po ockovani nerobit ziadnu fyzicky narocnu aktivitu, boli pripady zapalu srdcoveho svalu, hlavne u mladsich muzov pod 30r., tak na 4 den po vakcinacii a hlavne po druhej davke.
Plus, je mizive promile, kedy ockovanie moze byt spustacom autoimunitnej reakcie, skleroza multiplex, systemovy lupus, crohn a pod. Neviem ci bola preukazana suvislost s ockovanim, no uz sa take pripady vyskytli, tak hadam je to iba docasna zalezitost.
Napísať odpoveď