Odchadza monitor?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Odchadza monitor?

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim, vcera som si prvy krat vsimol, ze mi nejako zacina blbnut monitor. Zapol som ho a bol dlho cierny, nevidel som ani logo LG. Zapol sa az ked sa nacitaval windows, ale tak sa zapol, ze mal znizeny kontrast. Monitor cely blika (rychlo blika a zo znizenym kontrastom) ale po po par minutach sa obraz napravi a dalej nepocitujem ziadnu zmenu. Myslel som si ze len nejako zblbol, predsalen je to elektronika, ta obcas blbne, ale dneska sa mi stalo to iste. Aby som nezabudol je to monitor LG L1900E 19'' 1280x1024 5:4. A najhorsie na tom, ze len niekedy nedavno padla zaruka :( Co sa s nim deje? Mozem si zacat sporit na novy? Ma s tym niekto vacsiu skusenost ako ja? Vopred dakujem za kazdu odpoved

EDIT: Prave som nasiel blocik od monitora a zaruka plati do 30 marca 2010. Padol mi kamen zo srdca :) Myslite, ze to je dovod na reklamaciu? (ja si myslim ze ano)
Juicy
King
King

Re: Odchadza monitor?

Príspevok od používateľa Juicy »

Necakaj ani minutu a utekaj ho dat reklamovat. Pre istotu to skus este 2-3x ci to skutocne tak robi, pripadne si natoc video...aby si nahodou nebol za blbeho ak ti ho vezmu na reklamaciu a zavada sa neprejavi.
V pripade ze by si mal cestu do BA tak ho mozes rovno zaniest do servisu LG monitorov: http://www.xpectrum.cz/
Sapo
Addict
Addict

Re: Odchadza monitor?

Príspevok od používateľa Sapo »

No jasne aj mna to napadlo, mam cestu do PD je to z nayu tak to tam vezmem o tyzden.
Napísať odpoveď