Odinstalacia ovladaca
Odinstalacia ovladaca
Ako to spravim?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odinstalacia ovladaca
skús byť konkrétnejší
cssco: Presne toto som hladal ale nejak to neide.
Ide o to ze som cez program super ovladac aktualizoval nejake ovladace. Vsetko bolo v poriadku az kym som nezapol bluetooth a nezistil som ze to uplne zmenilo prostredieho toho BT okna kde je teraz vsetko nejak divoko poprehadzovane a zmizla mi moznost prijat subor. Tak som stiahol konkretny ovladac na moj typ notebooku a ked dam instalovat tak mi napise ze uz mam novsiu verziu a neda sa nainstalovat. Tak preto ho chcem zmazat a naistalovat od znova.
Ide o to ze som cez program super ovladac aktualizoval nejake ovladace. Vsetko bolo v poriadku az kym som nezapol bluetooth a nezistil som ze to uplne zmenilo prostredieho toho BT okna kde je teraz vsetko nejak divoko poprehadzovane a zmizla mi moznost prijat subor. Tak som stiahol konkretny ovladac na moj typ notebooku a ked dam instalovat tak mi napise ze uz mam novsiu verziu a neda sa nainstalovat. Tak preto ho chcem zmazat a naistalovat od znova.
napis co ti nejdelukas9206 napísal:cssco: Presne toto som hladal ale nejak to neide.
Dal som odinstalovat a ked som dal instalovat ten ovladac co som stiahol tak stale vypisuje to iste. Chcel som skusit odinstalovat este raz ale uz ta ikonka BT zo spravcu zariadeni zmizla.
skús sa vrátiť na bod obnovy, pred týmito šachmi. ak ho nemáš vytvorený,
vytvor pre istotu nový bod obnovy, pre prípad, že by si nasledovný postup zvrzal.
potom:
- vyexpeduj register niekam na bezpečnú lokáciu (záloha registra)
- odinštaluj daný hw cez device manager - remove
- cez registry editor potom vymaž záznamy daného drivera.
- manuálne vymaž obsah temp a tmp adresára (obvykle doc&settings\user\local settings\temp)
- restartuj comp a inštaluj aktuálny driver postupom
"nevyhľadávať driver automaticky"
nepouži tiež
"automaticky nájsť driver na webe"
daj "hľadať v tejto lokácii" - kde zafajkneš CD - ak ho máš na cd/dvd,
alebo daj browse (prechádzať) - kde ukážeš inštalátoru cestu k driveru, kde ho máš (súbor inf).
ale ak máš driver v podobe exe súboru, daj hneď na začiatku vyhľadávania cancel a následne spusti
exe inštaláciu driveru. po restarte nájde inf rozbalený v temp adresári a driver úspešne nainštaluje.
vytvor pre istotu nový bod obnovy, pre prípad, že by si nasledovný postup zvrzal.
potom:
- vyexpeduj register niekam na bezpečnú lokáciu (záloha registra)
- odinštaluj daný hw cez device manager - remove
- cez registry editor potom vymaž záznamy daného drivera.
- manuálne vymaž obsah temp a tmp adresára (obvykle doc&settings\user\local settings\temp)
- restartuj comp a inštaluj aktuálny driver postupom
"nevyhľadávať driver automaticky"
nepouži tiež
"automaticky nájsť driver na webe"
daj "hľadať v tejto lokácii" - kde zafajkneš CD - ak ho máš na cd/dvd,
alebo daj browse (prechádzať) - kde ukážeš inštalátoru cestu k driveru, kde ho máš (súbor inf).
ale ak máš driver v podobe exe súboru, daj hneď na začiatku vyhľadávania cancel a následne spusti
exe inštaláciu driveru. po restarte nájde inf rozbalený v temp adresári a driver úspešne nainštaluje.
A poradím ti, už nikdy nepoužívaj takéto programy typu "Super ovládač".
Denco: Na to som uz prisiel aj sam