Zdravim uz par dni az tyzdnov pozorujem ze z nicoho nic mi napise monitor Digital power saving mode a nic sa nedeje, PC bezi. Nespravim nic, musim vzdy hard reset. Dnes to spravilo znova a pri zapinani PC a ked nabiehalo windows logo tak hned po nacitani mi to napisalo a PC som proste nezapol, tak som dal reset a pc sa zaplo, spustil som Call Of Duty 4 a za 5 sekund sa farby zblaznili a bolo to ruzove a vselijake a zamrzlo to. Dal som reset a PC nenabehol, nacitalo sa to logo winu a znova ta hlaska. Aj na tom logu boli divne ruzove modre farby. Teraz pisem z nudzoveho rezimu a cez celu obrazovku su divne ruzove kocky a pasiky. SKusil som vzmenit kabel, za analogovy ale robi to to iste. Je to asi grafika zhoreta alebo co to moze bzt prosim vas????
/// pohybal som tym chladicom na grafickej karte a farby sa zredukovali, aj som zapol PC ale teplota nvidie 7600gs pri ničnerobeni je 68 stupnov Takze asi bol zle nasadeny alebo vypadol ten chladic...
Odisla graficka ? SURNE
Chcem sa spýtať ešte na jednu vec. Všetko je v poriadku, PC beží ako má. Teplota 59-61 stupňov. Zapnem hru a teplota je cca 70-76 stupňov, ale všetko ide vpohode, či už hrám hru 15minút alebo 2hodiny. Lenže sú dni ako napr. dnes, že teplota je ako obvykle 59-61 stupňov, spustím hru, 70-76 stupňov, ale asi po dvoch,piatich, niekedy až 15 minút nabehnú pestré pruhy a všelijaké tvary na obrazovku a hra sa zasekne, resp. celý PC. čím všetkým to môže byť spôsobené ? raz to fičí aj dva dni v pohode a raz absolutne nie.
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
no mne robila grafika to iste a to som mal iba 45° co mi ukazoval speedfun aj everest dokonca aj Bios. takze to nemusi byt iba prehrievanim proste iba odchadza... ale sak skus ju nejako schladitDeryl napísal:A ked ja mám v ničnerobiacom stave grafiku rozpálenú na 75 stupňov tak to je normálne ?? alebo mám s tým dačo robiť ???