Odkiaľ máte svoju prezývku(nick)?
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Moj nick pochadza z casou mytou a legiend ked ludsto bolo v strachu...a sakra to je uz moc
teda moj nick aviceN pochadza fuuuha... skratim to ucili sme sa na Dejepise o dakom avicenn-ovy (daky lekar v davnych casoch
) tak sa mi to zapacilo odsekol som si jedno n a vzniklo avicen. hram csko cize trebalo to dako "vytunit" tak to bolo najprv AviceN* bolo to moc prehnane a z toho sa stalo aviceN a teraz zijem spokojne 
-
uplink
VIP
No aj na wikipedii je napisane ze on bol Gordon Shumway. http://en.wikipedia.org/wiki/ALF_(TV_series) a nie ze to bolo jeho "zemske" meno, alebo nejaky pseudonym. ALF ako napisal kukiak znamena Alien Life Form.mi-chau napísal:nie, nie - bolo to jeho fiktivne ludske meno.. napriklad pri donaske s pizzou alebo inzerciou do novin a podobne.
-
chrobakos
Light Star
DECO
mna volaju deco...dost je to od veci..lebo ... som dosiel raz zkureny na chatu..bol som hulit s kamoskou a zkuril som sa zatial najviac jak som bol (videl som kreslene postavicky vsade mozne atd..):) siel som na chatu asi hodinu pricom cesta trva normal clovekovi asi 15minut
ked som dosiel tak som ochutnal glg vinka, a hned som ho vyplul, lebo som mal zhorete hrdlo..kamosi na chate si mysleli ze som sa ozral z toho vypluteho glgu vinka a tak ma zacali volat ze DECO ....ohh..zostalo mi to dotteraz ..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
to ta volaju markodvadsatdevatMarko29 napísal:dostal som ju v skole
moja prezyvka je Miki, vymyslel mi to brat uz velmi davno, volaju ma tak vsetci znamy, rodina, kamarati(niekedy Mikulas/pozn. redakcie: nevolam sa Mikulas), ale to musime byt vsetci dost opity)aj tu na fore som mal kedysi nick miki24686(to cislo preto, lebo ma hnevalo, ze vzdy ked som sa chcel registrovat miki bol obsadeny, tak som tam dal toto uplne unikatne sest cislie), postupne sa tohto nicku zbavujem
teraz som si dal Key5ers0ze, co je Keyser Soze( a fictional character in the 1995 film The Usual Suspects)
/////
je to usual, vidis, staci prehodit pismenka a hned je to maki, asi to navrhnem mojmu okoliu
ty woe no nech pocitam ako chcem tak tych cisel je tam 5...Key5ers0ze napísal: miki24686(to cislo preto, lebo ma hnevalo, ze vzdy ked som sa chcel registrovat miki bol obsadeny, tak som tam dal toto uplne unikatne sest cislie)
a miki ako prezyvka - co ja viem ale ani sa necudujem - to je strasne usual
// neeeee - moje meno nechaj tak
-
olololwtfomg
Expert
pôvod mojho nicku je založený na originalite a šialenstve
.
1.mal som v úmysle nedeliť sa z nikým na nete so svojím nickom (tj. aby za ním nasledovalo hocaké číslo)
2. čo znamená olo vie len istá hśtka obyvateľsva planéty tj slováci možno česi. Ak ste to nezistili znamená to Odvoz a Likvidácia Odpadu. zbytok je hádam jasný
.
3. nikto nie je dosť veľký psychopat aby používal mailové konto olololwtfomg@***.*** aj na úradné účely aby dúfal že mu odpíšu (zatiaľ úspešnosť 75 %).
1.mal som v úmysle nedeliť sa z nikým na nete so svojím nickom (tj. aby za ním nasledovalo hocaké číslo)
2. čo znamená olo vie len istá hśtka obyvateľsva planéty tj slováci možno česi. Ak ste to nezistili znamená to Odvoz a Likvidácia Odpadu. zbytok je hádam jasný
3. nikto nie je dosť veľký psychopat aby používal mailové konto olololwtfomg@***.*** aj na úradné účely aby dúfal že mu odpíšu (zatiaľ úspešnosť 75 %).
-
Key5ers0ze
Guru wannabe