odlepena folia ma mobile
-
tomaxx_199
Medium Professional
odlepena folia ma mobile
dobry den, na mobile sa mi odlepila folia co bola na displeji, da sa dat este nejak naspat? folia bola od vyroby mobilu
Re: odlepena folia ma mobile
ta povodna uz asi tazko,ale da sa tam dat tzv. invisible shield
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ten display je touch screen? Myslíš tú fóliu čo chráni dotykové displaye alebo tú tenkú čo je tam iba kým je v krabici?
-
tomaxx_199
Medium Professional
nemam touchscreen je to len obycajna folia. no problem je taky ze nikde nevidim na internete taku istu foliu do mojho samsungu,
-
audiotrack
VIP
keď to nie je touch sreen fólia, tak tam bola iba pre jeho ochranu pri preprave. Tá folia tam nemá (nemusí) byť a teda logicky nikde takú nenájdeš
-
tomaxx_199
Medium Professional
no dobre a potom ako ochranim displej proti poskrabaniu?
-
seth82
Darca
Kúp si nový telefón, ten bude istotne aj s fóliou
...Ty si troll, alebo to myslíš fakt vážne? Kúp si puzdro, alebo si nájdi na nete, či sa nepredávajú naň nejaké fólie na display...
-
by majso
Light Expert
že si ho nestrčíš do vrecka ku kľúčom
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja to myslim vazne a mobil je novy. takze ta folia tam nemusi byt? lebo co pozeram tak aj na obycajne mobili su folie a nieje ich vela
-
seth82
Darca
tá fólia tam je ako ochrana pri preprave, ako už písal Audiotrack. Nechápem, ako ju chceš nahradiť. Ako som už napísal - použi Google a ak nie je fólia na tvoj telefón, tak si zožeň nejaké puzdro, v ňom sa ti istotne nepoškriabe tak rýchlo...
alebo si kup foliu na iphona a uprav velkost podla potreby 
-
tomaxx_199
Medium Professional
dobre mam este jeden problem: co da vatsi vykon v hudbe mp3 prehravac, ipod alebo mobil pretoze ked napojim mobil do prenosnych reproduktorov tak to nehraje nahlas. potreboval by som to nejak zosilnit
Podľa výstupného výkonu koncového zosilňovača v telefóne
Ja som si nechal tu foliu ktora tam bola na zaciatku dokym som nekupil novu, vtedy som ju vymenil. Neviem preco sa tu vsetci tak cuduju. je to bezna vec a hlavne na touch telefonoch. Zasiel som do mobil shopu a kupil som si proste ochrannu foliu takto sprav aj ty
. Najkvalitnejsie su invisible shield ale su aj najdrahsie. Ja som kupil ako som uz spominal nejaku lacnejsiu za 5 eur a velmi odraza svetlo, je leskla, celkom hruba, ak displey svieti svetlymi farbami vytvara na displey "duhu", displey uz nema taku peknu farbu - nevyzera to moc pekne. Ale nalepovala sa celkom lahko a pekne, nemal som problem s bublinkami.
Napis presne ktory typ samsungu mas, pozreme na nete. Ale ja v tom nevidim problem.
Zalezi ake mp3 prehravac aky mobil... a zalezi aj co cakas pod pojmom "hlasne prehravanie" u prenosnych reproduktoroch. Nemozes predsa cakat od malickych prenosnych sraciek ze to bude hrat nejak velmi hlasno alebo nebodaj kvalitne. Imho cele tie prenosne repraky su debilina a nevidim v tom moc velke vyuzitie.
Ale na tvojom mieste by som sa nato vykaslal. Ak chces pocuvat hudbu vonku prilezitostne s kamaratmi a hra to ticho tak sa nato vykasli aj tak taky zvuk nestoji za nic. No a ine vyuzitie si neviem fakt uz predstavit.
Napis presne ktory typ samsungu mas, pozreme na nete. Ale ja v tom nevidim problem.
Zalezi ake mp3 prehravac aky mobil... a zalezi aj co cakas pod pojmom "hlasne prehravanie" u prenosnych reproduktoroch. Nemozes predsa cakat od malickych prenosnych sraciek ze to bude hrat nejak velmi hlasno alebo nebodaj kvalitne. Imho cele tie prenosne repraky su debilina a nevidim v tom moc velke vyuzitie.
Ale na tvojom mieste by som sa nato vykaslal. Ak chces pocuvat hudbu vonku prilezitostne s kamaratmi a hra to ticho tak sa nato vykasli aj tak taky zvuk nestoji za nic. No a ine vyuzitie si neviem fakt uz predstavit.
-
Space5800
Medium Professional
Shifty: Bežná vec na touch telefónoch to áno, ale na obyčajných? Inak tie lacnejšie fólie za 3,4,5€ sú to isté ako na DX za cca 1$ (na nokiu 5800 0,90$)
tomaxx_199: s fóliou si nerob problémy pokiaľ to nebudeš nosiť vo vrecku s kľúčami tak ten mobil skôr zostarne ako mu stihneš poškrabať displej
S tými prenosnými reproduktormi súhlasim so shiftom, z nich nejaký hluk nedostaneš
tomaxx_199: s fóliou si nerob problémy pokiaľ to nebudeš nosiť vo vrecku s kľúčami tak ten mobil skôr zostarne ako mu stihneš poškrabať displej
S tými prenosnými reproduktormi súhlasim so shiftom, z nich nejaký hluk nedostaneš
-
seth82
Darca
My sa nečudujeme nad tým, že tam tú fóliu mať chce. Mimochodom, ak by si si prečítal diskusiu, zistil by si, že zakladateľ nemá touch screen. Pochybujem, že nájde niekde invisible shield na nejaký Samsung bez touch screen (hoci netuším, aký model to vlastne je, keďže to tu ešte ani raz nespomenul). Ďalej sa čudujeme nad jeho neschopnosťou si to vygoogliť na Internetoch. To hádam nie je tak ťažké kliknúť na Google a napísať tam "fólia/kryt na Samsung XXX".
Čo sa toho mp3 týka, Dieg0 to už vysvetlil rýchlo a efektívne jednou vetou...
Čo sa toho mp3 týka, Dieg0 to už vysvetlil rýchlo a efektívne jednou vetou...
kasli na folie
telefon je dnes uz spotrebne zbozi, kupis na 1-2roky a potom vyhodis a kupis novy, nema zmysel otravovat si zivot foliami
na ziadnom telefone som foliu nenosil a vacsina vydrzali bez problemov 5 rokov, moja mama pouziva moju T610 ktora ma asi 6 rokov a display je stale OK
telefon je dnes uz spotrebne zbozi, kupis na 1-2roky a potom vyhodis a kupis novy, nema zmysel otravovat si zivot foliami
na ziadnom telefone som foliu nenosil a vacsina vydrzali bez problemov 5 rokov, moja mama pouziva moju T610 ktora ma asi 6 rokov a display je stale OK
-
tomaxx_199
Medium Professional
mam samusung e2550 no nejaku foliu som nasiel na ebayi ale kaslem uz nato. zatial sa displey neposkrabal a keby sa poskrabal tak pouzijem displex.
s tou hudbou som myslel to ze co da vatsi vykon v hlasitosti lebo mobil ked napojim do reproduktorov tak to hra potichu tak uvazujem ci by mp3 prehravac nedal viac. pozeral som aj na prenosne reproduktory ktore su na baterky alebo zosilnovac na baterku.
s tou hudbou som myslel to ze co da vatsi vykon v hlasitosti lebo mobil ked napojim do reproduktorov tak to hra potichu tak uvazujem ci by mp3 prehravac nedal viac. pozeral som aj na prenosne reproduktory ktore su na baterky alebo zosilnovac na baterku.
-
seth82
Darca
Zopakujem o tom výkone - Dieg0 to napísal jasne a zrozumiteľne...
Čo sa týka tej fólie, nedal by som skoro 10Eur (aj s donáškou) za fóliu na mobil v hodnote 40Eur
Čo sa týka tej fólie, nedal by som skoro 10Eur (aj s donáškou) za fóliu na mobil v hodnote 40Eur