odlucenie pri novovznikajucom vztahu
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Aha tak ono to vyplyva. Zaujimave. To je mi teda argument. Ja si mozem povedat, ze z niekoho prispevku mi vyplyva, ze je modry slon, sice nemam dokaz a argument ale tak chapes, pekne to z toho vyplyva. Trepes bludy chlapce. Nic o vztahu na jednu noc som nevravel. Vravim, ze ak spoznal dievca, ktore ho zaujalo, nevidim dovod aby to s nou neskusil. Tot vse.
-
lollo
Professional
k autorovi
mno ja zatial by som nerobil nic to je velmi kratka doba a videli ste sa iba zopar krat bolo vam spolu fajn
ale zatial este nerob nic...tak ako pisala vacsina tak skus az po prazdninach potom budete mohli byt aj castejsie spolu a bude to lepsie kdez teraz budes mat "lasku"a potom 2 mesiace budes tak akurat pozerat do blba
skus to po prazdninach a nerozmyslaj tak ze "co ked si najde niekoho?" lebo toto ti na tom neprida len uberie
mno ja zatial by som nerobil nic to je velmi kratka doba a videli ste sa iba zopar krat bolo vam spolu fajn
Mudro. Ja by som jej naznacil, ze o nu stojim a ze ked sa vratim tak sa jej chcem "venovat".. Urcite by som sa "vymáčkol", ale v takej rozumnej miere.lollo napísal:ale zatial este nerob nic...tak ako pisala vacsina tak skus az po prazdninach potom budete mohli byt aj castejsie spolu a bude to lepsie kdez teraz budes mat "lasku"a potom 2 mesiace budes tak akurat pozerat do blbaskus to po prazdninach a nerozmyslaj tak ze "co ked si najde niekoho?" lebo toto ti na tom neprida len uberie
Kua sme zdravi chlapi, cakat na niekoho cele leto a zozierat sa...
Ja by som naznacil, vyjadril sa, ale "uplne" chodit by som s nou nezacal. Az potom. Volil by som isty kompromis medzi dvoma nazormi, ktore su tu prezentovane..
-
triple
Guru wannabe
ale prestan ved máme net.. prečítal som všetky tvoje príspevky a vychádza mi z toho že si totálny kkt.. nehnevaj a na mňaLoomy napísal:hlupa rada ako vzdy Sad samozrejme ze maju obaja co stratit. naco ma nieco zacinat ked nemoze pri tej babe byt?
neviem páni prečo, ale toto mi pripadá celkom rozumné. Nečítal som ostatné príspevky od loomyho a teda neviem usúdiť, či je kkt alebo nie, ale v tomto s ním súhlasím.Loomy napísal:naco ma nieco zacinat ked nemoze pri tej babe byt? naco ju namotat a potom jej povedat "vies co ja vlastne s tebou nemozem byt lebo.." a je jedno aky je to dovod. zbytocne take nieco zacinat a vsetci co radite ze ma ist do toho sa mylite.
je nieco ine zacat vztah a nevediet ze musis ist prec - vtedy mas ciste svedomie ze si nic netajil atd. ale toto nie je ten pripad.
Mňa osobne by to dosť žralo, keby som začal alebo sa snažil začať niečo, keď viem, že z toho zrejme nič nebude.
Aby som tento váš "vzťah" úplne nezavrhol, tak radím iba toľko, nechať to teraz tak, snažiť sa spoznať ju kúsok viac a keď sa vrátiš, budeš mať vytvorenú aspoň ako-takú pôdu pre začiatok vzťahu.
-
reznick
Medium Star
Lasky by nemala byt particka sachu... ale zalezi od clovekapinco napísal: Mňa osobne by to dosť žralo, keby som začal alebo sa snažil začať niečo, keď viem, že z toho zrejme nič nebude.
Aby som tento váš "vzťah" úplne nezavrhol, tak radím iba toľko, nechať to teraz tak, snažiť sa spoznať ju kúsok viac a keď sa vrátiš, budeš mať vytvorenú aspoň ako-takú pôdu pre začiatok vzťahu.
Co je na tom doprdele zle ze odide? Nema sa nahodou po lete vratit? Ja som podobne zazil a ten vztah trva tri roky. Dali sme sa dokopy a o dva tyzdne som bol na dva mesiace v riti, vratil som sa bolo to super. Alebo tu ide o moznu neveru? Tak naco to zacinat ked tam nieje dovera od zaciatku?
Keby sa ludstvo riadilo podla loomyho zakonov, tak je zivot nuda. Ked ide o city nema sa nahodou riadit srdcom? Jaj sorry, minul som dobu.
Keby sa ludstvo riadilo podla loomyho zakonov, tak je zivot nuda. Ked ide o city nema sa nahodou riadit srdcom? Jaj sorry, minul som dobu.
-
lollo
Professional
ale ber tak ze nie kazdy je taky a v dnesj dobe sa planuje uz aj to ze kedy si prdnes takze to je take racionalne riesenie ale zase nieco take ze super budeme spolu mesiac potom na 2 mesiace niekam prec? heh ja take by som nemohol osobne by mi to vadilo lebo by som chcel aby sme boli casto spolu..takze taka 2 mesiacova pauza na zaciatku by ma asi dala dole
ale tot iba moj nazor
-
cORP.
Addict
krasne povedanemi-chau napísal:Co je na tom doprdele zle ze odide? Nema sa nahodou po lete vratit? Ja som podobne zazil a ten vztah trva tri roky. Dali sme sa dokopy a o dva tyzdne som bol na dva mesiace v riti, vratil som sa bolo to super. Alebo tu ide o moznu neveru? Tak naco to zacinat ked tam nieje dovera od zaciatku?
-
Vesper
Professional
Mne sa stala dosť podobná situácia. Minulý rok sme boli von s jedno starou známou, s ktorou sme sa dlho nevideli. A nejak sme si rozumeli a tak a vyzeralo to, že máme obe strany záujem. No a potom som odišiel na 2 mesiace preč (s tým, že som vedel, že po prázdninách pôjdem študovať 550 km od mesta kde obaja bývame) a musím povedať, že tá prázdninová pseudokomunikácia cez internet tomu nepomohla. A tak keď som prišiel domov som jej povedal, že radšej kašleme na to, lebo ani pre jednu stranu by to nebolo dobré. A určite v tom bolo aj dávka vypočítavosti - vedel som, že najbližších pá rokov budem v Prahe, kde je oveľa viac možností a určite som sa nechcel nejakým spôsobom viazať doma.
Takže ja by som do toho určite nešiel.
Takže ja by som do toho určite nešiel.