odpajanie od chella
odpajanie od chella
Cafte,
mam problem s chellom. Mame doma router Belkin a ked sme mu nastavili MAC adresu ako ma PC, na ktore bolo chello pripojene tak sa nam interentovy signal rozhodil na obe PC.
Problem ale je, ze ked sa obaja pripojime na router tak ked telefonujem po Skype tak ma uplne odpoji od netu a po chvilke ma pripoji s5.
Neviete kde moze byt problem?
Moze to byt nastavenim MAC adries? MAC adresa v chelle je adresa A, povodne pripojene PC ma MAC adresu A, router ma adresu A a moje PC ma adresu B. Ak zmenim moju adresu na A tak nefunguje net na povodnom PC.
Co s tym???
Diky za radu
mam problem s chellom. Mame doma router Belkin a ked sme mu nastavili MAC adresu ako ma PC, na ktore bolo chello pripojene tak sa nam interentovy signal rozhodil na obe PC.
Problem ale je, ze ked sa obaja pripojime na router tak ked telefonujem po Skype tak ma uplne odpoji od netu a po chvilke ma pripoji s5.
Neviete kde moze byt problem?
Moze to byt nastavenim MAC adries? MAC adresa v chelle je adresa A, povodne pripojene PC ma MAC adresu A, router ma adresu A a moje PC ma adresu B. Ak zmenim moju adresu na A tak nefunguje net na povodnom PC.
Co s tym???
Diky za radu
mam tento routervajda65 napísal:pokiaľ nemá na routri zapnuté overovanie MAC adries pri prideľovaní ip adries tak je to podľa mňa jedno.
Kód: Vybrať všetko
http://atcomp.sk/zbozi_detail.aspx?zbozi=87743-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
skús vypnúť pridelovanie cez dhcp a namiesto toho nastav manuálne tj. teba 192.168.123.1 a kamošovi .192.168.123.2 subnet 255.255.255.0 gateway je ip routru u mňa 192.168.123.254 pozri sa do tech. špecifikácie.
Vravím tiež som mal problém s routrom na chelle, teraz to ide všetko ok, takže viem o čom hovorím.
Vravím tiež som mal problém s routrom na chelle, teraz to ide všetko ok, takže viem o čom hovorím.