odpajanie od wifi
odpajanie od wifi
zdravim , mam router od telecomu vigor 2700 , na wifi som napojeny s mobilom a notebookom , vsetko funguje v pohode pokial sa sestra nenapoji s mobilom na wifi , priklad , hram cs go a mam ping 20-40 , napoji sa sestra s mobilom a hra mi lagne asi na 5 sekund a ping docasne vyskoci na 400-700 akoby ma odpojilo nachvilu od wifi a potom sa to vrati do normalu a toto sa deje kazdu chvilu az pokial si nevypne wifi na mobile , pokial vypnem wifi na svojom mobile tak to blbne stale takze poctom zariadeni to neni , treba nieco nastavit v routry aby to prestalo blbnut lebo router by mal v pohode zvladat aj ovela vacsie mnozstvo zariadeni
Re: odpajanie od wifi
Kúp si nový router.
wau , gratulujem , ty si asi genius
Nie som génius.Mal som ten router a nebol som s ním tiež spokojný.Vyriešil som to tak, že som na ňom vypol wifi a slúžil iba ako modem DSL a za ním bol klasický router a už bolo po probléme.Je to starý router s wifi G , tak čo od neho očakávaš.
Kúp si normálny N-kový router.
Kúp si normálny N-kový router.
A co cakas za odpoved alebo radu? Ked je ten modem hrozny, s hroznym hardwarom a hroznym sofware, tak da sa poradit nieco ine ako kupa noveho modemu? Zial neda.