Odpaleny HDD=>internet fuc
Odpaleny HDD=>internet fuc
Cauko ludia. Bracho mi odpalil na PC HDD a kedze sa vsetko vymazalo tak samozrejme aj ucet na pripojenie. Mam ADSL a nejako ho neviem znovu nastavit....pomoze niekto?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odpaleny HDD=>internet fuc
prihlasovacie udaje mas na zmluve s providerom. Ak nie najdi si jeho hotline a zavolaj im.Roby napísal:Cauko ludia. Bracho mi odpalil na PC HDD a kedze sa vsetko vymazalo tak samozrejme aj ucet na pripojenie. Mam ADSL a nejako ho neviem znovu nastavit....pomoze niekto?
Zalezi na tom, ci mas ADSL modem alebo router. Ak mas modem, tak si ho nainstaluj z CD (mas tam aj navod, pravdepodobne bude treba aby nebol zapojeny a aby si ho zapojil az ked ta instalacia poziada). To ti vytvori vytacane pripojenie. Tam sa zadava meno a heslo. Nezabudni pocas instalacie nastavit VPI a VCI na 1 a 32. Ak to teda nespravi instalacia za teba.
V pripade, ze mas router, tak to nastavenie tam zostalo, staci si bud nastavit IP z rozsahu ake router podporuje (+ IP routra ako gateway a dns server) alebo si nechat pridelit IPcku od routru, ak je na routri zapnute DHCP.
V pripade, ze mas router, tak to nastavenie tam zostalo, staci si bud nastavit IP z rozsahu ake router podporuje (+ IP routra ako gateway a dns server) alebo si nechat pridelit IPcku od routru, ak je na routri zapnute DHCP.
no mam router a mam ho prepojeny na 2 PC cize na tom jednom ktoremu sa nic nestalo ide vsetko ok..chyba nieje v routri ale v PC...taze enviem ako co dalej....no skusum este pozriet tie kolonky lebo je to uplne inac nez na 2000...este ak sa najde nejaka rada tk privitam aby ste mi ulahcili to moje trapenie