Odpocuvanie mobilu =(

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
"J"
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Odpocuvanie mobilu =(

Príspevok od používateľa "J" »

Caute, mame v rodine cloveka, kt. zrejme odpocuvaju telefon. Strasne rychlo sa mu vybija baterka a aj pri volani na #31#0017604330002 sa mu neozve halali ale tuuuu. Ze ci neviete poradit co s tym robit.
Ci sa da zajst do Orangu, ci by nemohli vymenit kartu, ale ponechat to iste cislo, lebo uz je to cislo na vsetkych vizitkach a tak. Je to kartou lebo ked sme dali do toho telefonu inu kartu bolo vsetko ok. alebo ci nahodou SISka si nevybera nahodne hocijake cisla kt. odpocuva.
Alebo ak ste mali tiez skusenosti s odpocuvanim telefonu, ozvite sa pls. alebo lepsie, napiste ss.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

#31#0017604330002 mne tiez robi tuuuu a urcite ma neodpocuvaju. operator ti urcite nepovie ci je odpocuvany. ja by som skusil vymenit tu kartu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem kde si prisiel k cislu #31#0017604330002, ale je to na zasmiatie. #31# je obycajna predvolba na vypnutie clirka, funguje to aj ked nemas clir aktivovane. 001, resp +1 je predvolba do USA. Najskor ide o nejaky fax, pretoze ak pocujes dany ton, tax sa faxuje, ked nepocujes, tak sa nefaxuje. Niekedy staci pouzit obycajny sedliacky rozum na to. Co ma baterka spolocne s odpocuvanim telefonu??? Ak vymenis SIM kartu a nechas to iste cislo, co tym dosiahnes???

PS: Dufajte, ze ste vela nepretelefonovali na tom cisle :D

Edit: http://www.google.com/search?hl=sk&q=00 ... lr=lang_sk
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Si myslíte, že keď zavoláte do USA na fax, tak to Vám tam povie, či ste odpočúvaní alebo nie? :D

http://www.zive.sk/h/Mobil/Ar.asp?ARI=7903

A ak je to pravda, aj mňa majú.. svine siskárske! :) Normálne mi odpočúvajú hovory s mojou priateľkou, že kedy najbližšie plánujeme sexovať.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ta sme se pobavili a stacilo si myslim ... tvoj znamy je urcite odpocuvany ... skuste rozobrat telefon a pohladajte vo vnutri nejaku vec co tam nepatri a je napojena na baterku to bude odpocuvadlo ... ale nenapadlo ta ze mozno ma iba taky telefon ako mal mach a sebestova ? mozno je to carovny telefon ...

ale teraz vazne ked sa s tym telefonom casto hra a neviem co mam este povedat kedze neviem co je to za mobil tak to ze baterka vydrzi kratko je normalne ... dalsia moznost ze ma staru baterku ..
Zamknuté