Odpojeni z netu po urcte hodine - skolni sit

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Odpojeni z netu po urcte hodine - skolni sit

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Cus. Mam problem. Ve skole na intru se uz po 23:00 nedostaneme na net, objevi se stranka 403 Forbidden. Vim, ze se to nejak obejit da, ale vubec netusim,, jak. Nekteri ze skoly normalne surfuji az do dvou do rana,ale nechtej mi prozradit, co s tim poladili :D. Diky za jakoukoliv radu
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Odpojeni z netu po urcte hodine - skolni sit

Príspevok od používateľa vladino001 »

b.o.b.i.k napísal:Cus. Mam problem. Ve skole na intru se uz po 23:00 nedostaneme na net, objevi se stranka 403 Forbidden. Vim, ze se to nejak obejit da, ale vubec netusim,, jak. Nekteri ze skoly normalne surfuji az do dvou do rana,ale nechtej mi prozradit, co s tim poladili :D. Diky za jakoukoliv radu
možno si zmenili IP v tom rozsahu ale zároven aby neboli bloknute na tu danu hod. inšie ma nenapada aspoň hentak to nam robili. čiže ak to je nastavene na jednu sieť tak si dam IP z inej siete ktora je napojena na server
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

napis nejake podrobnosti o zapojeni ak ich vies zistit..
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Je to Wi-Fi pripojeni pres router, vedouci a ucitele se dostanou na net normalne, ale podle me prave musis nastavit neco, aby te identifikovala ta sit jako opravnenyho, ale vubec netusim co. Jenom jeden kluk mi rikal, at si to zjistim podle nastaveni ICQ, protoze to po ty hodine funguje. Jenze tam mam nastavenou jenom skolni proxy a port.
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladino001 »

b.o.b.i.k napísal:Je to Wi-Fi pripojeni pres router, vedouci a ucitele se dostanou na net normalne, ale podle me prave musis nastavit neco, aby te identifikovala ta sit jako opravnenyho, ale vubec netusim co. Jenom jeden kluk mi rikal, at si to zjistim podle nastaveni ICQ, protoze to po ty hodine funguje. Jenze tam mam nastavenou jenom skolni proxy a port.
bud ho ukecaj ako to robi lebo takto asi moc nevymyslime alebo zisti jeho IP
// ked ti net nepôjde vtedy preskenuj sieť ktore IP idu to by ti malo pomôcť :wink:
Napísať odpoveď