Odporucania na NOVE albumy
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nick Cave - Grinderman Kto pozná Nicka Cavea skôr z pesničiek typu "where do the wild roses grow" bude prekvapený tým, čo dokáže dávať. Pre znalých je to návrat k jeho raňajšej tvorbe.
Gotan Project - La Revancha Del Tango Príjemné francúzske inštrumentálne tangá, pohodová muzička.
Elias Meiri - Piano Forte oddychový moderný klavírik.
Cansei de ser sexy - CSS Niečo podobné, ako The Dresden Dolls, ibaže je tam menej kabaretného podtónu. Celkom vtipné texty
Gotan Project - La Revancha Del Tango Príjemné francúzske inštrumentálne tangá, pohodová muzička.
Elias Meiri - Piano Forte oddychový moderný klavírik.
Cansei de ser sexy - CSS Niečo podobné, ako The Dresden Dolls, ibaže je tam menej kabaretného podtónu. Celkom vtipné texty
Kilimanjaro Darkjazz Ensemble - Kilimanjaro Darkjazz Ensemble - na toto som sa uzasne namotkal, je to taky alternativny darkjazz, skvele
// edit: tak bol som upozorneny, ze sa jedna o album z roku 2006
Global Underground 32 - Mexico City by Adam Freeland - dalsi clanok serie global underground, plny elektronickeho brek-beatu
Kompilacia Oriental Lounge 2007 (Wagram Music 2007 - France) - po dlhsom case podarena kompilacia orientalneho downtempa, po nenaplnenych ocakavaniach z posledneho dielu Buddha Baru (9 - by Ravin), ktory miestami znel az prilis europsky, je toto to prave.
Carribou - Andorra povedal by som, ze to spada pod Indie, luxusna navykovka.
// edit: tak bol som upozorneny, ze sa jedna o album z roku 2006
Global Underground 32 - Mexico City by Adam Freeland - dalsi clanok serie global underground, plny elektronickeho brek-beatu
Kompilacia Oriental Lounge 2007 (Wagram Music 2007 - France) - po dlhsom case podarena kompilacia orientalneho downtempa, po nenaplnenych ocakavaniach z posledneho dielu Buddha Baru (9 - by Ravin), ktory miestami znel az prilis europsky, je toto to prave.
Carribou - Andorra povedal by som, ze to spada pod Indie, luxusna navykovka.