Odpovede na inzerát z UK
Odpovede na inzerát z UK
Zdravím, už sa mi to stalo mnoho krát, čiže sa to muselo stať aj niekomu z Vás. Na inzertné slovenské weby som uverejnil inzerát, že predávam tovar (nieje podstatné aký - ale nejde o nič lukratívne) a ozvalo sa mi niekoľko ľudí z Anglicka, že to chcú poslať buď do UK, alebo do Afriky nejakému kamarátovi atď. Chcú buď číslo klasického účtu, číslo účtu na PayPal, adresu a tel. číslo. Nieje mi jasné, čo by tým získali (či je tu nejaká možnosť zneužitia čísla účtu alebo čo...) a tiež mi nejde do hlavy, prečo relatívne normálnu vec, ktorú musí v UK zohnať aj keby nechcel "chce" kúpiť odomňa a za nemalé peniaze (akože) poslať...Zaujímajú ma Vaše názory...
Re: Odpovede na inzerát z UK
Jedna sa o podvod, uz to bolo vela krat preberane...nereagovat, proste uplna ignoracia. Predpokladam ze chcel aby si to poslal niekomu do Nigerie :]
tebe asi včera zapojili internet, nie?
kamarát sa takto okašlal, keď auto predával.. vobec mu nedošlo, že načo je tetke auto s volantom na opačnej strane, ale tak ponúkla mu o 500€ viacej ako za to chcel, tak dokonca odvolal jedného záujemcu. no a potom zistil, že tá údajná pani je podvodníčka, takže kašli sa na to, nechaj to tak, akurát sa tak dobre okašleš 
4 Tom : nie, predvčerom.
Ostatným ďakujem za reakcie, čakal som to.
Ostatným ďakujem za reakcie, čakal som to.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Scam, je to tu uz rozoberane. Nereagovat, zmazat...