Warez je ilegalny tak ako aj jeho sirenie. To je samo o sebe dostatocny dovod.Kaliovic napísal:Dobre, mas pravdu, zmeny su potrebne, ale myslis ze sa to musi riesit takto radikalne?Preco by sa v casti warez nemohli prispevky zamykat tak ako vtipy? Proste by tam boli iba linky a ak by mal niekto otazku ohladne linku, napisal by SS tomu co to tu postol... A ak chcete mat super poriadok, tak ako som uz navrhol - dat warez sekciu ako kvazi elite sekciu a pustat tam len tych, o ktorych uz viete ze su OK... Hm?
Plus zrusit pocitanie prispevkov. Ja viem ze to nie je moc realne, ale nadej zomiera posledna...
Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
To je sice pekne a vsetci si to dobre uvedomujeme, ale neviem ako ty, ale ja svoje peniazky radsej oplieskam na veci na ktorych usetrit nemozem (napr. take jedlo...Les napísal:Warez je ilegalny tak ako aj jeho sirenie. To je samo o sebe dostatocny dovod.
Takze asi tak. A nechod tu na mna prosim s recami typu - Zabijas hudbu!, lebo tento biznis je jednym z najvynosnejsich ak nie najvynosnejsi vobec a tie prasata ako napr. americki rapery, z ktorych drvivu vacsinu ani nepozname, si valaju zadky v zlatych masaznych vaniach....
Prepac, ale neporozumel som tu suvislost tvojho prispevku.Kaliovic napísal:To je sice pekne a vsetci si to dobre uvedomujeme, ale neviem ako ty, ale ja svoje peniazky radsej oplieskam na veci na ktorych usetrit nemozem (napr. take jedlo...) a co mozem si zozeniem zadara...
![]()
Takze asi tak. A nechod tu na mna prosim s recami typu - Zabijas hudbu!, lebo tento biznis je jednym z najvynosnejsich ak nie najvynosnejsi vobec a tie prasata ako napr. americki rapery, z ktorych drvivu vacsinu ani nepozname, si valaju zadky v zlatych masaznych vaniach....
kopu zabiteho casu.lama2d napísal:Fakt by nebolo zle keby hojko uploadol databazu(cast kde sa nachadza warez). Napokon sme nadtym stravili plno casu pisanim a zhananim liniek, tak si to snad zasluzime. Ved co ti to da?
1. bol by sprosty keby ju dal von
2. zabil by s tym vela casu
3. povedz mi ako chces odfiltrovat jednotlive prispevky s warezom? co ked tu ma v tych DB tabulkach take polia co ty nie??
ha?
-
mastermind
VIP
1. presnedrakeman napísal:kopu zabiteho casu.
1. bol by sprosty keby ju dal von
2. zabil by s tym vela casu
3. povedz mi ako chces odfiltrovat jednotlive prispevky s warezom? co ked tu ma v tych DB tabulkach take polia co ty nie??
ha?
2. hmm ani nie
3. jednoduchy php skript by urobil presne to co chces.
takze ked to zhrnieme... nic nedostanete
-
warezak
Light Expert
Re: Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
Spokojnosťhojko napísal:Tak co? Spokojnost ze ide forum? Lebo mailov a sprav na ICQ prislo dost vela, teda az moc
A bude možné dať link na svoje warez forum
Ale niak pozeram asi už nebudeš potrebovať tolko moderatorov(nie že by som ich chcel uraziť ale ked už nebude w4r3z tak bude menej roboty)
Re: Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
kokozs...najviac roboty bolo vzdy aj tak s volnou diskusiou a ostatnymi charakterom podobnymi diskusiami a nie s warezom...takze roboty menej nebude...warezak napísal:Spokojnosť![]()
A bude možné dať link na svoje warez forum![]()
![]()
![]()
Ale niak pozeram asi už nebudeš potrebovať tolko moderatorov(nie že by som ich chcel uraziť ale ked už nebude w4r3z tak bude menej roboty)
:(((
skoda warezu... veru... mozete mi poslat nejake linky na ine warez fora porovnatelnej kvality ako bol hojko? dik
:)))
uz som nasiel... nejake warforum ktore tu bolo uz parkrat spominane
vyzera dobre
len musim pozret ci je tam este warez alebo tiez presli do suchych tem ako hojko 
zdravím hojka.
dlho som váhal, či ešte písať, lebo táto téma nemá a asi ani nebude mať konca-kraja. ale prečítal som si tvoj rozhovor o zrušení warezu (myslím ten o 3:45) a vyplýva mi z toho, že si navrhol zrušiť celé forum. len tak zo dna na den. ako prekvapenie pre užívateľov. zdalo sa ti to fér? prečo si to neurobil? prečo len warez a k tomu ten pekný list? založíš forum! dáš mu svoj nick, viac jak rok sa s ním pipleš a v priebehu 10 minút sa rozhodneš zrušiť ho? tomu neverím!
už som napísal, že warez nebudem oplakávať, ale ten rozhovor ma zarazil. ak sa stále rozhoduješ tak rýchlo a priamo, tak kde máme istotu, že o mesiac nebude off celé forum. načo si ho potom zakladal a pustil sem toľko ľudí? ved stačilo zaviesť pozvánky a ak by boli s niekým problémy, tak ho vyhodiť a toho kto ho pozval potrestať. alebo jednoducho povedať - teší nás váš záujem, ale je nás dosť. bolo by menšie forum, ale bol by poriadok a lepšie by sa udržiavalo.
PS: všetci si musíme uvedomiť, že toto je hojkove forum a my sme len užívatelia - hostia. musíme rešpektovať jeho rozhodnutia a pravidlá, aj ked niekomu nie úplne vyhovujú. je to absolútne jednoduché. ak sa nám niekde prestane páčiť, tak tam prestaneme chodiť. ak si niekto nezvykne na nového hojka, tak...
dlho som váhal, či ešte písať, lebo táto téma nemá a asi ani nebude mať konca-kraja. ale prečítal som si tvoj rozhovor o zrušení warezu (myslím ten o 3:45) a vyplýva mi z toho, že si navrhol zrušiť celé forum. len tak zo dna na den. ako prekvapenie pre užívateľov. zdalo sa ti to fér? prečo si to neurobil? prečo len warez a k tomu ten pekný list? založíš forum! dáš mu svoj nick, viac jak rok sa s ním pipleš a v priebehu 10 minút sa rozhodneš zrušiť ho? tomu neverím!
už som napísal, že warez nebudem oplakávať, ale ten rozhovor ma zarazil. ak sa stále rozhoduješ tak rýchlo a priamo, tak kde máme istotu, že o mesiac nebude off celé forum. načo si ho potom zakladal a pustil sem toľko ľudí? ved stačilo zaviesť pozvánky a ak by boli s niekým problémy, tak ho vyhodiť a toho kto ho pozval potrestať. alebo jednoducho povedať - teší nás váš záujem, ale je nás dosť. bolo by menšie forum, ale bol by poriadok a lepšie by sa udržiavalo.
PS: všetci si musíme uvedomiť, že toto je hojkove forum a my sme len užívatelia - hostia. musíme rešpektovať jeho rozhodnutia a pravidlá, aj ked niekomu nie úplne vyhovujú. je to absolútne jednoduché. ak sa nám niekde prestane páčiť, tak tam prestaneme chodiť. ak si niekto nezvykne na nového hojka, tak...
Ja to vidim takto volakomu sa nechce vražat peniaze do toho z čo asi nič nema databaza sa zvetšuje a tym by bolo treba zvetsit miesto na servery ktore asi nieje lacne keby bolo toto forum platene tak by hojko urcite inak rozmyslal a nemazal by warez ved warez mu zabera najviac miesta v dazabaze tak asi tak 
Hosting platili uzivatelia. Ja osobne nie ale myslim ze nie kazdemu kto platil hosting to vyhovie. Keby si bol aspon trochu ferovy, tak pockas do konca roka, kym sa bude platit znova hosting a vsetkym by si povedal ze warez uz nebude. Warez mi tu chybat nebude, ale nepaci sa mi ten princip ako si ho zrusil... Len tak znicoho nic, ze si sa zle vyspal, vbehol si na irc kde bol nahodou tomaso a spytal si sa kto je za zrusenie warezu. Potom uz bez varovania si forum odstavil. Mohol si povedat ze warez sa rusi a forum bude mat odstavku, ale nie. Toto sa mi zda dost necestne.

Hosting platia uzivateliabozz napísal:Ja to vidim takto volakomu sa nechce vražat peniaze do toho z čo asi nič nema databaza sa zvetšuje a tym by bolo treba zvetsit miesto na servery ktore asi nieje lacne keby bolo toto forum platene tak by hojko urcite inak rozmyslal a nemazal by warez ved warez mu zabera najviac miesta v dazabaze tak asi tak