Odstranenie bezfarebneho laku

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Odstranenie bezfarebneho laku

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

je mi jasne ze budem zd*bany za to co som urobil .. dal som si na auto stickerbombing ale nie taky ako byva vacsinou ze folia ale kazdu nalepku samu a tak nariedko .. boli papierove a rozmacali sa tak som to strekol bezfarebnym lakom .. bolo to super no padol verdikt ze auto pojde prec, tak som zacal auto davat do serioveho stavu . nalepky isli dole dobre uz su prec ale medzi nimi ostal ten lak . nechcem davat lakovat cely diel. skusal som to daval dole riedidlami, benzinom, odlakovacom na nechty. suchal som to dole nechtom a to bolo asi najucinejsie .. pomalicky to islo dole ale asi by som si zosuchal ruku .. je to na dvoch plechovych dieloch auta .. mate nejaky napad ? nepoznate nejaky iny pripravok ktory by mohol byt na to alebo nieco take ?
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Odstranenie bezfarebneho laku

Príspevok od používateľa Fuxxo »

je pre mna az nepochopitelne, preco si nedal na povodny plechovy diel preihladnu foliu a az potom tvoje nalepky... ale to si asi nepremyslal, ze auto pojde prec..

skusal si butyl? len treba davat pozor, je to dost sucha tekuta vec, aby si neposkriabal diely. nic silnejsie este okrem H2SO4 ma nenapada...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

teraz by som to uz urcite riesil inak :nono: som na seba strasne nahnevany .. co je to ten butyl ? googel mi nasiel len nejaku pasku .. ako to vyzera ? kde to kupim ? kolko to cca stoji ?
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

jedine cely diel prebrusit a nanovo nalakovat
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

presne to som nechcel robit
Fuxxo
Darca
Darca

mam taky pocit, ze to nekupis.. je to dobre na fet ale hlavne sa to pouzivalo ako riedidlo.. cizeto je podobne ako riedidlo. ak zabehnes za nejakym lakirnikom u vas v okoli, urcite by mal mat nejaku kvapku butylu...

to ze si na seba teraz nahnevany, ti moc nepomoze... urobil si to, co si chcel a co sa ti pacilo... to ja som len tak spomenul, aby si sa citil horsie :D

/// este upresnim, ze butyl je tekutina, sucha tekutina a vyroba je uz zakazana... uz len co maju ludia doma zvysky...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mohol si to skusit predat s nalepkami, podla mna nie je dobry napad liat na cely diel riedilo, asi budes predsa len musiet kupit jemny smirgel :?
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

prinajhorsom to budem nechtom skrabat mesiac .. lak to neskriabe a bezfarebny lak pekne zmizne.. len to trva a je to neprijemne .. dobre dakujem

// tie nalepky boli hrozne , nikomu sa to nepacilo .. na moje auto to fakt nesadlo ... po instalaci som aj ja zvazoval ci si to nedam dole a ked som sa rozhodol predat ho bolo rozhodnute
Fuxxo
Darca
Darca

kto tu hovori o liati riedidla a inych chemikalii na dielce.. dane rozpustadlo da na handricku a skusi ci to bude rozpustat ten lak...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

ten butyl nemam kde zobrat, bol som sa pytat v predajni kde predavaju spreje a pod a bolo mi povedane ze acetonom by to mohlo ist .. ale aj farba .. len tak pre predstavu s nalepkami a teraz bez nich :) seriove auta rulez :D to musim svojmu autu nejako ublizit buzingom aby som si uvedomil ze je najkrajsie seriove ?
Prílohy
2012-02-19 12.28.25.jpg
2012-02-25 13.08.59.jpg
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Niekto si to ani tak neuvedomi. :roll:

btw. aj ja mam kusok na kapote a vzadu na kufri stickersbombingu, ale robil som to tak, ze sa mi vsetky prekryvaju a ten lak vobec nemam na aute. :wink:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

to je pravda :) ked niekedy vidim nejake extremne stare polo skaredej tmavej modrej osuchanej farby s oranzovymi doplnkami ktore tvoria 50% vonkajsieho vzhladu a k tomu bodykit ktory drzy na drotoch tak sa bavim ..
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ale ked budes lakovat tak si daj opravit aj tie dvere :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

kaslem na to , od farby som to uz ocistil je to iba malinko preliacene .. nebudem do toho uz vrazat , len nech to ide prec lebo chcem benzin :D
Napísať odpoveď