myslis, ze je to horsia praca, ako praca urologa? A ani pracu urologa nepodcenujem. Navyse taky depilator zarobi podstatne viac ako nejaky urolog
- btw niekto si zrejme predstavuje odstranovanie chlpov na zadku, ako odstranovanie v okoli otvoru - ale kludne moze mysliet na odstranovanie chlpov na zadku ako na ritnych polkach - su zeny, ktorym sa chlpate zadky hnusia, a ked chce tej svojej vyjst v ustrety pre kvalitnejsi sexualny zivot - preco nie? Zase nehladajme za vsetkym uchylky
KoCi napísal:myslis, ze je to horsia praca, ako praca urologa? A ani pracu urologa nepodcenujem. Navyse taky depilator zarobi podstatne viac ako nejaky urolog
- btw niekto si zrejme predstavuje odstranovanie chlpov na zadku, ako odstranovanie v okoli otvoru - ale kludne moze mysliet na odstranovanie chlpov na zadku ako na ritnych polkach - su zeny, ktorym sa chlpate zadky hnusia, a ked chce tej svojej vyjst v ustrety pre kvalitnejsi sexualny zivot - preco nie? Zase nehladajme za vsetkym uchylky
Peto ty mas chlpy na polkach? som ani nevedel ze to je vobec mozne...
Smoke them
Schyzo je to mozne ... Spoluziaka kvoli tomu prezyvali opica.
Ten ked sa prezliekal na telesnej tak mal vynimocne ochlpenie ... Chrbat, Polky, Hrud (Tu mohol kazde rano česat) atd.
shyzo - konkretne ja som slabo zarasteny (ale koho to zaujima ze ) .. len poznam kamaratkinu fobiu z chlpatych zadkov, tak asi to nie je nieco vynimocne .. ale to uz je dost OT
Shark NX: No vidis, ja mam kamarata, ktory ked skoci do vody na kupalisku, tak ludia si hned myslia, ze je tam velka ryba a ma neskutocne velke ziabre. A ono to je v skutocnosti len jeho chlpaty chrbat.
Tak tak a ked si chcem vyfukat nos tak mi tretina jeho obsahu ostane na poraste takze si mozem omotat vreckovku okolo prsta a dokoncit zacate, alebo fukat tak ze mi az cievy v nose popraskaju. O nervy.
Ja mam tiež chlpatú riť, najprv ma to sralo ale keď sme zistili na telesnej že u máme chlpatú celá trieda tak mi hneď bolo lepšie. Ale to patrí k životu niekto ju bude mať chlpatú skôr či neskôr.
Inač horákom na svine by sa to možno dalo riešiť.
SchYzo napísal:take daco sa robi laserom pokial viem...len nechcel by som byt tym doktorom co by to robil na chlapskej riti (vlastne na hocijakej riti)
no neviem, podla mna to robi kozmeticka v salone. Ked moze kludne depilovat medzi nohami, o co horsie je to s ritou?
pryja napísal:no neviem, podla mna to robi kozmeticka v salone. Ked moze kludne depilovat medzi nohami, o co horsie je to s ritou?
tak to by bolo este horsie trhat to pinzetou ale typek mysli na stalo a depilacia neodstrani chlpy navzdy, nastalo jedine laserom
/edit:alebo kyselinou