Odstranenie materskeho znamienka
Re: Odstranenie materskeho znamienka
Taketo zakroky sa riesia v lokalnej anesteze, lokalne ti to znecitliveju. Najcastejsie sa to riesi injekciou.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
kam mam ist najprv ked si chcem odstranit znamienko? k obvodnej ? a kolko to asi stoji ?
Skor by som siel ku koznej. A pokial sa to ma odstranit zo zdravotneho hladiska, tak to plati poistovna, ak len z estetickeho tak si to budes musiet sam.
kamos ma na chrbte bal sa ist koly tomu do solarka
rozmyslal ze si da odstranit laserom
rozmyslal ze si da odstranit laserom
Ak máš v rodine veľa výskytov rakoviny kože, daj si to potvrdiť od doktora na papier a preplatí Ti to poisťovňa (samozrejme na súkromnej klinike musíš platiť sám).
Ja mám v rodine dosť rakovín kože, aj mama mala, ja zatiaľ iba menší bazalióm (či ako), takže tiež sa chystám vybaviť takéto potvrdenie a pôjdem si pár znamienok preriediť ešte do konca zimy.
Ja mám v rodine dosť rakovín kože, aj mama mala, ja zatiaľ iba menší bazalióm (či ako), takže tiež sa chystám vybaviť takéto potvrdenie a pôjdem si pár znamienok preriediť ešte do konca zimy.
rovno ku koznej, naco ku obvodnej, ja som si dal vyberat jedno skalpelom a dve skontrolovat, mame tiez vyberali jedno - tiez skalpelom, jej jazva zmizla, mne ostala 
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
aj ja jedno na krku a jedno pod ceckom
hlavne to mi vadi, neni su ani velke, mam este jedno na chrbte ale tomi nezavadzia a tam si neplatnujem dat ani tetovanie takze asi nie, a nechcem laserom ani dusikom, pekne nozom