Office 2003 adrress and calendar files

Informácie o software, ankety...
DRack
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Office 2003 adrress and calendar files

Príspevok od používateľa DRack »

Ahojte.

Pomozte prosim. Musel som zmazat v Outlooku 2003 konto micorsoft exchange klasickym zmazanim a potom znovuvytvorenim toho isteho konta zo servera. Avsak stratil som ulohy v kalendari a detto aj kontakty ktore som mal v kontakt liste. Predtym som vsak nahral komplet zlozky outlook z Apllication Data a Local setting\application data.

Jedine co tam je import a export ale ozaj ze netusim co a ako resp nikde nieje popisane ako z tychto suborov dostat ulohy.

Vorped Dakujem

S pozdravom

Drack
igynko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igynko »

Ak si mal nastaveny Outlook offline file (*.ost), tak v pripade, ze znova vytvoris ucet v profile a subory nechas na mieste (nemaze sa, ked zmazes account v Outlooku), tak Outlook si tento offline file znova pripoji.
V nom sa vlastne ukladaju vsetky data z Exchange, aby uzivatel ak zapne pc mimo siete aby mal postu, kalendar a vsetky tieto veci u seba.
Exchange ma tieto veci vsetky u seba, cize ak aj nemas tento subor, tak by si to mal Outlook po pripojeni k danemu accountu vsetko natahat (default stav) znova.
Neviem Ti presne pomoct, pretoze neviem na akom Exchange bezis, ake subory mas zazalohovane na strane klienta (ci ide o *.ost, alebo aj nejake *.pst - Personal foldre, ktore si uzivatel spravuje sam a mozu niest postu, kalendar, kontakty....). Dopln zoznam a dostaneme sa dalej :)
Napísať odpoveď