office 2007- som tupý ja alebo microsoft?

Informácie o software, ankety...
marceln
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

office 2007- som tupý ja alebo microsoft?

Príspevok od používateľa marceln »

Nainstaloval som si office 2007. Snazim sa v tom pracovat ale je to podla mna absolutna volovina.
Zapnem word a uz mi tahaju oci vsetky tie ponuky, ten cudny antialiasing. Dobre idem pisat... Kde je kontrola pravopisu? Á, jasné ! Musim sa k nej preklikat. (A ze vraj rychlejsia praca ako v minulom worde).Co ma najviac dozralo: chcel som pouzit funkciu "invertovat vyber" ,ale ona tam nieje! Alebo som ju aspon nenasiel... A co ak chcem pouzit ine funkcie ako su na tych krasnych malovanych tlacitkach? Mam ist do nastaveni, ktore su absolutne neprehladne a pridavat si po jednom nove tlacitka na panel? (A dokazu podla microsoftu toto spravit bezni uzivatelia?) No dakujem pekne. Vidim to tak ze novy word je v ovladani ovela zlozitejsi.. uz na zaciatku vam chyba oproti minulej verzii mnoho funkcii na ktore ste boli zvyknuty, a myslim ze amaterom sa ich nikdy nepodari zapnut, takze budu zit bez nich. Celkovo sa mi zda ze novy word je krokom spat a posobi na mna skor tak ze mnoho funkcii zmizlo. -lahke je dostat sa len k funkciam na hlavnej karte.

Takze je to s novym wordom naozaj takto alebo som len ja taky tupy ze to neviem ovladat? Pytam sa pred tym nez ho odinstalujem a dam si naspat predchadzajucu verziu. A tu si dam ak nepridem minimalne na to ako v nowom vorde pouzit funkciu "invertovat vyber".
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

v novom worde je kompletne prepracovane rozhranie, za ucelom zrychlenia prace a spristupnenia casto pouzivanych volieb. Ovsem ale ak si vedel co ako spravit v Office 2003 a mas si zvykat na Office 2007 tak to je dost ohubu :) .. celkovo vsak zmeny v prevaznej miere vitam.

Ak hladas nieco co si v 2003 nemal problem, skus pouzit http://office.microsoft.com/assistance/ ... 0744321033 ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja som sa s ním tiež hral a pomal učil, no keďže musím teraz písať rozsiahlu prácu (ktorá obsahuje veci ako generovaný obsah, číslovania strán, vloženia zlomov...) a nevedel som tam nájsť tieto veci tak som dnes nahodil 2003. To isté s excelom. Je efektný, možno aj dobrý len to chce prax aby som našiel kde čo je
Napísať odpoveď