Oficialna Rom

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
21rOBO21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Oficialna Rom

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Takže čaute. Môj problém je následovný. Vlastním Samsung galaxy s3 a bol tam oficialny android. Samozrejme sekal a neviem čo všetko a to som tam nemal dokopy žiadne apky tak som tam skúsil dať cyanogenmod. Vtedy akurát vyšla aj taká aplikácia vdaka ktorej sa to dalo urobiť velmi lahko a jednoducho a ktorá mi pomohla to urobiť lebo root a pod. som nevedel presne ako sa robí a bal som sa toho. No, lenže dnes som chcel nahodiť naspať svoj starý oficialny android ale nevedel som ako. Cítal som že cez odin a pod. ale stale som nevedel to urobiť. Stiahol som si android manager a skúšal som nejaké iné rom a na svoju chybu som aj doplatil. Ked som zapol mobil tak všetko išlo ale jedna vec nešla.Signál. Cítal som že som zmenil IMEI alebo niečo také. Moja otázka znie,ako to dať do pôvodného stavu ? Niečo som aj našiel na fore ohladom zložky ESF a tu som v mobile aj našiel tak hádam to nebude také zložité. Nejaké napady ? Už mi je jedno čo tam bude,hlavne aby tam všetko fungovalo. Skúšal som aj vymazať a dať tam naspať cyanogenmod ale stale nič. Za presné odpovede dakujem
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Oficialna Rom

Príspevok od používateľa mulatt »

Napísať odpoveď