OH 2026 Milano, Cortina d'Ampezzo
OH 2026 Milano, Cortina d'Ampezzo
Bude niekto pozerať tieto ZOH ? Ak áno čo radi pozeráte ? Ja asi len hokej, skoky na lyžiach.
V hokeji to vyzerá na slušne silné nominácie u hokejových veľmocí. * SR tipujem tak na 7 miesto.
Skoky na lyžiach pomerne tiež dobrý šport, sú tam rôzne kombinácie, zamiešať karty tam môže hocikto.
No a čo sa týka iných športov, to ja len ojedinele. Čo sa týka počtu medailí celkovo u SR tipujem tak max 2.
Tu je vypísané sledovanie zimných športov na tv staniciach https://sport.aktuality.sk/zimna-olympi ... 5451477815
V hokeji to vyzerá na slušne silné nominácie u hokejových veľmocí. * SR tipujem tak na 7 miesto.
Skoky na lyžiach pomerne tiež dobrý šport, sú tam rôzne kombinácie, zamiešať karty tam môže hocikto.
No a čo sa týka iných športov, to ja len ojedinele. Čo sa týka počtu medailí celkovo u SR tipujem tak max 2.
Tu je vypísané sledovanie zimných športov na tv staniciach https://sport.aktuality.sk/zimna-olympi ... 5451477815
Re: OH 2026 Milano, Cortina d´Ampezzo
Urcite ano. Mam rad lyzovanie, biatlon, boby, sanky, skoky na lyziach, samozrejme hokej. Ale viem si pozriet aj krasokorculovanie ci curling. Skor ide o to v akych casoch to bude vysielane a ci budem mat na to naladu. Urcite vsak hokej, lyzovanie a biatlon budem pozerat, nech sa deje co sa deje.
Z medailovych bilancii to moc nevidim dobre, urcite Hurajt ziska striebro
No a okrem neho neviem ci su tam sance, snad Zampovci zidu aspon svah do ciela, kedze v Bormiu je nebezpecna zjazdovka
Myslim, ze ak ziskame jednu medailu, tak to bude uspech.
Z medailovych bilancii to moc nevidim dobre, urcite Hurajt ziska striebro
Budem pozerať.
Mám už aj program Slovákov, sledujem najmä tých. Program Slovákov ZOH 2026
Vidím to na max. jednu medailu (Jagerčíková), Fialková bude považovať za úspech top 20, Vlhová štartuje z tretej desiatky, inú medailu čakať ťažko...
Ale nie je dôležité zvíťaziť, ale...
Mám už aj program Slovákov, sledujem najmä tých. Program Slovákov ZOH 2026
Vidím to na max. jednu medailu (Jagerčíková), Fialková bude považovať za úspech top 20, Vlhová štartuje z tretej desiatky, inú medailu čakať ťažko...
Ale nie je dôležité zvíťaziť, ale...
"Ale nie je dôležité zvíťaziť, ale..." - Lindsey Vonn šla pár sekúnd a skončila so zranením.
Už aby ten hokej začal, naň asi bude najviac výživná diskusia, aj viac toho čo komentovať.
Už aby ten hokej začal, naň asi bude najviac výživná diskusia, aj viac toho čo komentovať.
"Ale nie je dôležité zvíťaziť, ale zostať zdravý" 
Videl som ten zjazd, Vonnovej sa to nepodarilo. Ale vyhrala iná Američanka.
Česi majú už zlatú v snowboarde.
Videl som ten zjazd, Vonnovej sa to nepodarilo. Ale vyhrala iná Američanka.
Česi majú už zlatú v snowboarde.
Tak cenný skalp poraziť Fínsko. SR bolo efektívnejšie. Poraziť Taliansko a postup ďalej v pohodke. 
Teda za predpokladu, že zvládnu zápas s papierovo výrazne slabším Talianskom, to sa ale uvidí zajtra.
* Kanada hrala skoro naplno a s prehľadom porazila Česko. Najväčší konkurent Kanady budú USA, Švédsko.
* Nakoniec sa s Talianskom vytrápili, ale asi tam aj rozhodcovia pomohli. Neprehrať stým Švédskom o 4 góly.
Teda za predpokladu, že zvládnu zápas s papierovo výrazne slabším Talianskom, to sa ale uvidí zajtra.
* Kanada hrala skoro naplno a s prehľadom porazila Česko. Najväčší konkurent Kanady budú USA, Švédsko.
* Nakoniec sa s Talianskom vytrápili, ale asi tam aj rozhodcovia pomohli. Neprehrať stým Švédskom o 4 góly.
Re: OH 2026 Milano, Cortina d'Ampezzo
Dnes najväčšie sklamanie Švédi. Prehrali s Fínskom.
Teraz to vyzerá tak, že budú mať tri krajiny rovnaké skóre. Ak Fíni porazia Taliansko a my prehráme so Švédskom o viac ako dva góly, budeme tretí.
Kurzy: Švédsko - Slovensko 1.33 - 6.50 - 7.00
Smolu mal Hagara, dva pády.
Ja čakám najmä na skialpinizmus(19. a 21.), tam čakám najlepšie umiestnenie.
Teraz to vyzerá tak, že budú mať tri krajiny rovnaké skóre. Ak Fíni porazia Taliansko a my prehráme so Švédskom o viac ako dva góly, budeme tretí.
Kurzy: Švédsko - Slovensko 1.33 - 6.50 - 7.00
Smolu mal Hagara, dva pády.
Ja čakám najmä na skialpinizmus(19. a 21.), tam čakám najlepšie umiestnenie.
Sklamal aj prístup SR. Jo už by bol postup SR istý.
So Švédskom to bude náročnejšie. SR sa isto nezľaknú.
Nórsko má už teraz toľko medailí na ZOH, že smekám klobúk.
So Švédskom to bude náročnejšie. SR sa isto nezľaknú.
Nórsko má už teraz toľko medailí na ZOH, že smekám klobúk.
Česi prehrali so Švajčiarskom a teda sa s nimi vo štvrťfinále nestretneme.
Ak Amíci vyhrajú nad Nemeckom, tak rozhodujúci bude zápas o 19:10 Lotyšsko - Dánsko. V prípade výhry Lotyšska za 3 body by sme hrali so Švajčiarskom, inak s Dánskom alebo Nemeckom. Takže treba fandiť Dánsku.
Edit: to len v prípade, ak Švajčiarsko, Dánsko a Nemecko prejdú ešte cez osemfinále.
Ak Amíci vyhrajú nad Nemeckom, tak rozhodujúci bude zápas o 19:10 Lotyšsko - Dánsko. V prípade výhry Lotyšska za 3 body by sme hrali so Švajčiarskom, inak s Dánskom alebo Nemeckom. Takže treba fandiť Dánsku.
Edit: to len v prípade, ak Švajčiarsko, Dánsko a Nemecko prejdú ešte cez osemfinále.
ešte ani tu nemáš pravdu
https://sport.aktuality.sk/hokej/clanok ... 3242587518Víťazstvo Lotyšska za tri body znamená, že Slovensko by vo štvrťfinále hralo proti Švajčiarsku.
Remíza z tohto zápasu by znamenala, že Slovensko by hralo proti Lotyšsku bez ohľadu na to, kto vyhrá po predĺžení.
Výhra Dánska za tri body by situáciu skomplikovala. Vytvorila by sa totiž tabuľka troch tímoch zo vzájomných zápasov Dánska, Lotyšska a Nemecka. V takomto prípade by Slovensko hralo s najväčšou pravdepodobnosťou proti Nemecku.
Aby Slovensko hralo proti Dánsku, museli by Dáni poraziť Lotyšov o štyri góly.
Ak by Nemecko dokázalo zdolať USA, situácia by bola extrémne zamotaná a záležalo by na presných výsledkoch večerných duelov. Rozpísanie všetkých scenárov by bolo mimoriadne komplikované, preto ich tu neuvádzame a rátame s tým, že USA potvrdia úlohu favorita.
Áno to Lotyšsko som tam zabudol, ale to je rovnako prijateľný súper.
Taketo analyzy raz a opat. Vecer uvidime a bude rozhodnute.
Autoeditácia príspevku po 6 hod 41 min :
Tak napokon dostaneme vitaza zo vzajomneho zapasu Nemecka s Francuzskom.
Autoeditácia príspevku po 6 hod 41 min :
Tak napokon dostaneme vitaza zo vzajomneho zapasu Nemecka s Francuzskom.
Postup je možný. No a zrejme potom by SR čakal niekto z dvojice Švajčiarsko - Fínsko.
Také USA v skupine 1. miesto a pravdepodobne sa stretnú so Švédskom, tí to moc nevyhrali.
* Takže predsa len postup cez Nemecko bol možný a SR o medaile, skvelý úspech do top 4 ZOH
* 3x tesné výsledky v predlžení, tak sa SR stretne s USA a Fínsko sa stretne s Kanadou v boji o medaile.
* Očakávané finále Kanada - USA, tam fandím Kanade. No a tak nejak malinká šanca SR proti Fínsku o bronz.
* Dopadlo to zle, ako aj táto téma, že sa človek vôbec snaží byť aktívny, nič tu nepadne na úrodnú pôdu, iba hádky.
Také USA v skupine 1. miesto a pravdepodobne sa stretnú so Švédskom, tí to moc nevyhrali.
* Takže predsa len postup cez Nemecko bol možný a SR o medaile, skvelý úspech do top 4 ZOH
* 3x tesné výsledky v predlžení, tak sa SR stretne s USA a Fínsko sa stretne s Kanadou v boji o medaile.
* Očakávané finále Kanada - USA, tam fandím Kanade. No a tak nejak malinká šanca SR proti Fínsku o bronz.
* Dopadlo to zle, ako aj táto téma, že sa človek vôbec snaží byť aktívny, nič tu nepadne na úrodnú pôdu, iba hádky.