bože hip-hop okuliare
to si lenivý ísť do nejakého kamenného obchodu?
newyorker,ghetto(neviem či ešte je) alebo bars de na ulici,tesco..mas okuliarov jak na...nych
len este ze sa oplati zainvestovat do okuliarov hentie lacne smejdy len viac kazia oci...ja som kupil v optike v palace so super zlavou 50% za 1500sk ...vychadzam z toho co som si precital jeden clanok niekde na nete a imho je to pravda
Mrk napísal:len este ze sa oplati zainvestovat do okuliarov hentie lacne smejdy len viac kazia oci...ja som kupil v optike v palace so super zlavou 50% za 1500sk ...vychadzam z toho co som si precital jeden clanok niekde na nete a imho je to pravda
tak urcite ze v optike dostanes kvalitnejsie okuliare ako vo vacsine obycajnych obchodov, no oci kazia hlavne okuliare s farebnymi sklami - pri dlhsom pouzivani znizuju citlivost na danu farbu. iny problem pri lacnejsich okuliaroch moze byt ten, ze su to len tmave skla bez uv filtra.
Mrk napísal:len este ze sa oplati zainvestovat do okuliarov hentie lacne smejdy len viac kazia oci...ja som kupil v optike v palace so super zlavou 50% za 1500sk ...vychadzam z toho co som si precital jeden clanok niekde na nete a imho je to pravda
ked mas farebne skla bez filtra tak ta farba sposobi rozsirenie sosovky a vlastne sa ti do oci dostane este viac "slnka" ako keby si nemal ziadne
nielen hiphopove, netreba zabudat na nasu dorezanu a uplakanu mladez. aj ti musia mat pravo najest sa. napr. extremne krvavy steak,alebo namiesto hracky balicek novych ziletiek, a tak