P.S.: Kúpim aj použité, hocijaký stav hocijakú velkosť ak by niekto náhodou mal. Už len preto - ako exemplár
Old school tenisky - číny
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Old school tenisky - číny
Naposledy som ich videl v obchode asi 5 rokov dozadu, aj to 45-ky a ja potrebujem 46 alebo 47
A už ich nevidno nikde, stáli do 400Sk a boli fasa kvalitné a moc dlho vydržali. Náhodou nevie niekto, či sa dajú dade kúpiť?
P.S.: Kúpim aj použité, hocijaký stav hocijakú velkosť ak by niekto náhodou mal. Už len preto - ako exemplár
-
mr_margera
Medium Professional
-
satan77
Light Star
Diky za odpovede, ale ja nemyslím teraz tie číny za 3€ od číňana, tie čisto čierno-biele... Prizrite sa bližšie, tieto konkrétne tenisky akoby zmizli z pultov!
Stáli okolo 260 - 400Sk, a boli kvalitné a vydržali asi tak dlho ako Converse!
Nie sú to ani "LIN-SHI, ani AMERICAN STAR" - to sú tie čínske značky, tie klasické číny čierno-biele. Tieto majú zelenú podrážku a na špičke vrúbky a tie vrúbky tie čínske nemajú. Možno sú aj toto čínske, však.... aké iné
Dnes je všetko skoro z číny.
Takže nezháňam hocaké číny, či už od Nike, adidas či od číňana, ale konkrétne túto obuv, čo vidíte na obrázkoch... Diky.
Stáli okolo 260 - 400Sk, a boli kvalitné a vydržali asi tak dlho ako Converse!
Nie sú to ani "LIN-SHI, ani AMERICAN STAR" - to sú tie čínske značky, tie klasické číny čierno-biele. Tieto majú zelenú podrážku a na špičke vrúbky a tie vrúbky tie čínske nemajú. Možno sú aj toto čínske, však.... aké iné
Takže nezháňam hocaké číny, či už od Nike, adidas či od číňana, ale konkrétne túto obuv, čo vidíte na obrázkoch... Diky.