Olympijske hry 2024
Re: olympijske hry
Tak zase mam oneskoreny obraz oproti zvuku, RTVS Sport, Skylink, Skeet, pocujem "vyborne" a este som nevidel ten cerveny prach, teraz opat, "ano", ale sotva bol vidiet prach po prvom vystrele. Je to male oneskorenie, ale prave pri strelbe je to vidiet lepsie.
Ja sledujem na OH len tenis vrátane štvorhier, a všetkých našich. Ach ten dnešný skeet.
Skúšal som pozerať aj Chelif - Hámori, ale nedopozeral som, nejak ma box neberie.
Inak si to mal Blastbit pôvodne dobre napísane, že hádky sú príťažlivejšie ako slušná diskusia.
A skylink mi pre istotu úplne vypadol
Djokovič-Alcaraz som musel pozerať na PC
Skúšal som pozerať aj Chelif - Hámori, ale nedopozeral som, nejak ma box neberie.
Inak si to mal Blastbit pôvodne dobre napísane, že hádky sú príťažlivejšie ako slušná diskusia.
A skylink mi pre istotu úplne vypadol
Ano to som mal pôvodne napísané, ale zmazal som to, aby to zase niekoho nerajcovalo sa hádať. Hlavne keď ma zaujíma koho čo baví na OHcurta napísal: 04 aug 2024, 17:33 Ja sledujem na OH len tenis vrátane štvorhier, a všetkých našich. Ach ten dnešný skeet.
A skylink mi pre istotu úplne vypadolDjokovič-Alcaraz som musel pozerať na PC
Box ani mňa nebaví, tenis žiaľ tiež nie, no Schmiedlová nesklamala. Djokovič ukázal svoje skúsenosti, no Alcaraz ho podla mňa historicky prekoná.
Ja dúfam, že ho neprekoná. Ale každý môže mať svojho favorita. Je tu Sinner a snáď ešte niekto vyskočí a budú si grand slamy deliť ako Djokovič s Federerom a Nadalom. Počul som aj názor, že Alcaraz hrá dosť silovo a môže mať problém so zraneniami. Takisto ako je mentálne nastavený, či bude aj vo vyššom veku hrať na takej úrovni.
no tak co? bol som cely vikend prec? diskusia o urazani zeny za to ze ma vacsie svaly uz skoncila?
lebo ako tak citam internet tak vela vykrikovacov ze je to muz sa uz ospravedlnilo, vratane talianskej boxerky ktora sa vzdala. tuto sani transfobovia predpokladam ze nic take nespravia, ze?
(sorry ze uz je to vlastne mimo temy, len som bol ozaj 2 dni mimo civilizacie tak dobieham)
lebo ako tak citam internet tak vela vykrikovacov ze je to muz sa uz ospravedlnilo, vratane talianskej boxerky ktora sa vzdala. tuto sani transfobovia predpokladam ze nic take nespravia, ze?
(sorry ze uz je to vlastne mimo temy, len som bol ozaj 2 dni mimo civilizacie tak dobieham)
curta - no vidno že ťa tenis baví. Kludne to môže dopadnúť aj tak ako si písal. Ženský tenis tam to ako vidíš ohľadom tenistiek ?
aacid - aj tak má výhodu voči iným boxerkám vďaka tomu zvýšenému testosteronu. Tak aktuálne preberané, čo ťa baví sledovať na OH ?
aacid - aj tak má výhodu voči iným boxerkám vďaka tomu zvýšenému testosteronu. Tak aktuálne preberané, čo ťa baví sledovať na OH ?
V ženskom tenise je situácia zaujímavá, či to Swiateková mentálne ustojí a bude suverénka, lebo má na to. Dnes je ženský tenis úplne v tieni mužského, vraj napr. diváci žiadali na French Open vrátiť vstupné, keď im chceli večer miesto mužov zaradiť ženský zápas.
Ak skončí Djokovič a Swiateková bude dominantná, tak by sa to vyrovnala a každý by šiel na Swiatekovú ako dnes každý chce ísť na Djokoviča.
Pre Slovensko by mali byť nasledujúce roky o Jamrichovej, či sa jej podarí presadiť medzi ženami, lebo medzi juniorkami to zvládala výborne.
Pre Slovensko by mali byť nasledujúce roky o Jamrichovej, či sa jej podarí presadiť medzi ženami, lebo medzi juniorkami to zvládala výborne.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Ja osobne som ju neurazal, pisal som ze ma chromozomy XYaacid napísal: 04 aug 2024, 18:29 no tak co? bol som cely vikend prec? diskusia o urazani zeny za to ze ma vacsie svaly uz skoncila?
Ani žiadnu transfobiu som neprejavil, nemám sa za co ospravedlniť.
A za čo ze sa jej ta Talianka ospravedlnila? Si to najprv zisti a nepreháňaj.
Aktuálna medailová bilancia krajín, rebríček https://sport.aktuality.sk/letna-olympi ... idget-link Na paralympiade bude mať SR viac medailí. 
ospravedlnila za to ze ju nazvala chlapom a ze viac menej vyvolala cely tento internetovy hejt. ake to asi musi byt ked si proste normalny sportovec, venujes sa tomu cely zivot, dokonca spolupracujes s unicef aby si rozsiroval sport medzi mladezou, si tak dobry ze sa dostanes na olympiadu a potom si talianka nieco vymysli lebo pri boxovani dostala ranu a bolelo ju to (mimochodom ze uz aj v 2020 mala nejake vyhovorky preco sa jej nedari) a zrazu ti nadava cely svet, rowlingova, elon musk, logan paul... vsetci hned naskocia na vlnu a za 2 dni dostanes tisice vyhraziek a uraziek... a vies ako to funguje, vacsina ludi si vypocuje len prvu spravu, spravi si nazor a dalej ich to uz nezaujima. takze pre velke mnozstvo ludi bude chlap uz navzdy.ArkanoviTigrovi napísal: 04 aug 2024, 21:59A za čo ze sa jej ta Talianka ospravedlnila? Si to najprv zisti a nepreháňaj.
ale tak to je uplne bezna vec, ved o tom je olympiada, najst toho najlepsieho. aj mike tyson ma asi viac testosteronu ako ja, nemal by preto boxovat?Blastbit napísal: 04 aug 2024, 18:46 aacid - aj tak má výhodu voči iným boxerkám vďaka tomu zvýšenému testosteronu. Tak aktuálne preberané, čo ťa baví sledovať na OH ?
ja moc na sledovanie sportov nie som, ale kedze je to vsetko streamovane na maxe tak sme to par krat zapli s detmi.
pozeral som zensku lukostrelbu, to bolo celkom napinave, cely cas vyrovnane, nakoniec museli ist do rozstrelu a aj tam to bolo nejasne do posledneho sipu.
tiez som kukol zensku strelbu s pistole, na zaklade memeciek na internete o korejskej najomnej vrahyni
skusal som pozerat surfovanie, to mi prisiel dost podivny sport na olympiadu, vacsinu casu sedeli na surfe a cakali na spravnu vlnu, potom sa na nej zviezli, dostali body a znova cakacka.
a posledne co som pozeral bol skateboarding, po prvom kole bol slovak Richard Tury treti ale zial v druhom kole dvaja americania co prve dost pokaslali ho predbehli. najsmutnejsi bol kanadan co aj v prvom aj v druhom kole furt padal, vypadalo ze tam vobec nepatri, ale tak dostal sa do finale tak asi to vie, len mal chudak nestastie.
dnes sa s detmi tesime na trampolinu lebo si vobec nevieme predstavit ako to bude vypadat
Re: Olympijske hry 2024
aacid
Najlepšieho áno, ale boxeri/ boxeristky by mali byť približne podobne silný. Tyson môže boxovať, ty nie, ak nie si jeho váhová kategória.
Ešte by som bral ako olympijský šport lukostreľba na koni - to by asi vyhrali Mongoli
Trampolinu som chvilu videl, ako spestrenie OH to je okej.
Najlepšieho áno, ale boxeri/ boxeristky by mali byť približne podobne silný. Tyson môže boxovať, ty nie, ak nie si jeho váhová kategória.
Ešte by som bral ako olympijský šport lukostreľba na koni - to by asi vyhrali Mongoli
na to su prave tie vahove kategorie.Blastbit napísal: 05 aug 2024, 10:35Najlepšieho áno, ale boxeri/ boxeristky by mali byť približne podobne silný.
inak skusal si pozerat aj na ine boxerky ako na Iman? to ta thajka?
https://www.khaosodenglish.com/news/202 ... ne-khelif/
sa pozri na tie fotky a povedz ci si ozaj myslis ze jedna z tychto dvoch zien ma extremne viac svalov ako druha a teda ten zapas je nefer...
cely internet sa tvaril ako keby do ringu prisiel mike tyson v parochni a mlatil tam 12 rocne dievcata. pritom prave tie vahove kategorie su tam od toho aby to bolo fer. to ze jedna ma viac svalov ako druha to je problem tej co ma svalov menej, nie tej co ich ma viac. lebo ved logicky vyhrat ma ta najsilnejsia nie ta co ma najkrajsiu postavu.
to treba ist pozerat miss krasy a nie box.
Inak tá Imane Khelif ved už bola na OH v Tokiu 2020. Neviem načo sa okolo nej robí teraz taký ošial vo svete a prúdia vášne.
Pozrel som ten link čo si poslal, no a tá Thajka tiež môže niekomu pripadať do tváre ako muž kvôli jej črtám, ale inak je žena.
Tá Imane má skôr takú šlachovitú atletickú postavu, ale testosteron nie je len o napumpovaných svaloch ako v ženskom bodybuildingu.
Imane môže mať väčšiu silu oproti inej žene, ale to je bežné aj medzi ženami v bežnom živote sú niektoré výrazne silnejšie od iných žien.
Ak by sa stretla Imane vs Jania tak by mohla kludne vyhrať tá Jania ak by bola taktickejšia, rýchlejšia a lepšie mentálne pripravenejšia od Imane.
Pozrel som ten link čo si poslal, no a tá Thajka tiež môže niekomu pripadať do tváre ako muž kvôli jej črtám, ale inak je žena.
Tá Imane má skôr takú šlachovitú atletickú postavu, ale testosteron nie je len o napumpovaných svaloch ako v ženskom bodybuildingu.
Imane môže mať väčšiu silu oproti inej žene, ale to je bežné aj medzi ženami v bežnom živote sú niektoré výrazne silnejšie od iných žien.
Ak by sa stretla Imane vs Jania tak by mohla kludne vyhrať tá Jania ak by bola taktickejšia, rýchlejšia a lepšie mentálne pripravenejšia od Imane.
Blastbit napísal: 04 aug 2024, 18:46aacid - aj tak má výhodu voči iným boxerkám vďaka tomu zvýšenému testosteronu. Tak aktuálne preberané, čo ťa baví sledovať na OH ?
Ona za ten zvýšený tst môže? Či kvôli tomu sa má vykašľať na všetky koníčky v živote, lebo má od narodenia dané zvýšenú hladinu tst? Nechápem.
To isté aj keď má chlap zvýšený tst od narodenia, súťaží medzi kulturistami naturálmi, neberie steroidy. Zoberú ho na doping = má zvýšený tst = urobia vzorku B = má zvýšený od narodenia = je naturál. A čo teraz? Má prestať?
fildinko - nie, jednalo sa o férovosti zápasu v boxe u žien a naturála v kulturistike som neriešil, ale práveže má sútažiť. Co ta baví sledovať na OH ?
blastbit najviac ma baví čítať komentáre na fb k príspevkom ohľadom olympiády
Aký máš názor na to že niekto narodený vo veľkej nadmorskej výške sa preteká na Tour de France s niekým kto sa narodil pri nízkej nadmorskej výške? Mali by ich rozdeliť na skupiny?
Aký máš názor na to že niekto narodený vo veľkej nadmorskej výške sa preteká na Tour de France s niekým kto sa narodil pri nízkej nadmorskej výške? Mali by ich rozdeliť na skupiny?
Takže nesleduješ športy na OH. Nie, to by potom Tibetania boli najlepší cyklisti sveta, kvoli tomu, že žijú vo vysokých nadmorských výškach. 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Blastbit a uvedomujes si, ze podla tohto kriteria by nebol ziaden sport ani akykolvek zapas ferovy?Blastbit napísal: 05 aug 2024, 12:42 fildinko - nie, jednalo sa o férovosti zápasu v boxe u žien a naturála v kulturistike som neriešil, ale práveže má sútažiť. Co ta baví sledovať na OH ?
Ked ma nejaku telesnu vyhodu chlap tak je to borec (Usain Bolt), ked ma nejaku telesnu vyhodu zena, tak je to chlap? WFT kam sme sa to dostali?
No lenže sú športy kde to je férové. Napr ten box keď nastúpi superťažká váha proti superťažkej váhe a nie proti lahkej váhe.
Cyklistika sa nedá s boxom porovnať, je to uplne iný druh športu. Sagan bol slabý vrchár a naopak holandský cyklisti žijuci v nizkej nadmorskej výške kde nemajú ani kopce, sú dobrý aj ako vrchári.
Ak narážaš na tú alžírsku boxeristku, tak som písal že možno by ju tá Thajka mohla poraziť vďaka taktike, mysleniu, nastaveniu.
No mali by sme sa dostať k fair play v športe. Ohladom alžirskej boxeristky sa vytvorilo ideologické terno kde sa opačné strany hádajú.
Cyklistika sa nedá s boxom porovnať, je to uplne iný druh športu. Sagan bol slabý vrchár a naopak holandský cyklisti žijuci v nizkej nadmorskej výške kde nemajú ani kopce, sú dobrý aj ako vrchári.
Ak narážaš na tú alžírsku boxeristku, tak som písal že možno by ju tá Thajka mohla poraziť vďaka taktike, mysleniu, nastaveniu.
No mali by sme sa dostať k fair play v športe. Ohladom alžirskej boxeristky sa vytvorilo ideologické terno kde sa opačné strany hádajú.
Kedze vacsina sportovych asociacii spada pod Medzinarodny olypijsky vybor, tak sa uplatnuje rozhodcovska dolozka a pripady prerokovova Sportovy arbitrazny sud. Vo vacsine pripadov teda nie je mozne pouzit civilny sud ani Europsky sud pre ludske prava. Viac sa docitas tu - https://www.ucps.sk/SPORTOVY_ARBITRAZNY ... NE_2__diel Okrem toho urcite vies, ze Alzirsko nie je v Europe.ArkanoviTigrovi napísal: 02 aug 2024, 22:06 CAS zalozil IOC, kludne mohol niekto z IOC dotycnej vysvelit nech stiahne odvolanie (ktore by sa mohlo tahat cez 2-3 sudy, skoncilo by to az na sude pre ludske prava a presli by aj 2 olympiady) a za odmenu si zasutazi, nikto nebude skumat jej genetiku, moze ziskat zlato a do buducna z toho moze byt silny precedens.
A teraz ma zozerte![]()