No tak ja by som siel do Xperie. V 3 betaverzii ma RAMku zvysenu uz na 384MB (!), ma mechanicku klavesnicu, co je este stale lepsie (podla mna) nez softwareova. Mozno ma horsi fotak, ale v SE fotaky idu slusne, takze az tak v tom nestraca. A inak, Xperia bude na niektorych trhoch uz na konci oktobra (UK a spol.), na Slovensku ale urcite pred Vianocami, takze az take cakanie to nebude. Povodny termin (Januar 2009) neskor predstavitelia SE zrusili a presunuli na skorsi.
Takisto rozmyslam nad tou Xperiou, ale prednejsi mi je teraz notebook. Ale nevylucujem, ze do nej nepojdem. Ale k tebe. Ci Omnia alebo Xperia? Tak podla mna Xperia.
Curuj napísal:Omnia je priama konkurencia pre iphone - viac multimediálnych funkcii. Xperia je viac pracovny mobil. imho
u mňa vedie X1 - moj nastávajúci mobil
V tomto mas pravdu. Sice som samsungy priamo nemal, akurat som videl vyklapacky aspon 2 co mala mama a mal som asi taky mesiac dozadu na tyzden tester F480 ale nesadol mi velmi. To ovladanie mi nevyhovuje u tych Samsung dotykoviek. Este kamos ma Armaniho a takisto je to akesi spomalene.
yazoo napísal:Ja v poslednej dobe celkom odporucam ten Samsung F480, mal som ho ako tester 2 dni, kedze ho stryko dostal do firmy a celkom sa mi pozdaval.
Celkom sa mi pozdaval, nesadol mi velmi... no ako myslis....
Btw, Xperia bude drtic ostanych, len ten dizajn ma vobec nezaujal... mozno tak pred dvoma rokmi by ma zaujal, ale ked si to amm porovnat s prevedenim iP, ale Diamondu... tak ee
D!eSel_78 napísal:No tak ja by som siel do Xperie. V 3 betaverzii ma RAMku zvysenu uz na 384MB (!), ma mechanicku klavesnicu, co je este stale lepsie (podla mna) nez softwareova. Mozno ma horsi fotak, ale v SE fotaky idu slusne, takze az tak v tom nestraca. A inak, Xperia bude na niektorych trhoch uz na konci oktobra (UK a spol.), na Slovensku ale urcite pred Vianocami, takze az take cakanie to nebude. Povodny termin (Januar 2009) neskor predstavitelia SE zrusili a presunuli na skorsi.
Toto si kde cital ze ma mat 384 MB ram ? Pokial viem tak ma mat 256 MB.
Inak k teme. Urcite zober Xperiu. Tiez na ten telefon cakam. Kamarat ma Omniu a je to dost pomale. A hlavne to divne rozlisenie displeja
qwerty-xyz napísal: Len sa pytam nokia E90 sa na Xperiu nechyta??? pretoze nokiu by som zase bral ja. (ked ma omrzi K800i)
Ani na to nemysli. E90tku som zahodil uz v januari, ked ma po 3 mesiacoch trapenia definitivne nasrala. Uz len samotny procak je tam totalne slaby, nevie si poradit s DivXom, display vnutorny ma sice pekny, ale co z toho. Okrem toho je to privelka krava, GPS je UPLNE nefunkcne, kedze vyhladavanie signalu mu trva asi 5 minut a pod kazdym mostom zleti...A nakoniec este Symbian S60, je*** certifikaty a podobne voloviny...Od Nokie a Symbianu ruky prec.
Piatok si idem mozno kupit omniu . stale sa neviem rozhodnut ixperia este nieje v predaji a samsung uz mozem mat tesim sa na 16gb pamet. co napr se nema
mno tak ak si cele leto makal aby si mal na ten mobil a kceš xperiu tak si na nu počkaj ale ak maš nejaky staaly prijem alebo dosť cash tak kup omniu a po mesiaci abo 3 ked vinde xperia omniu predaš doplatiš čosi a maš xperiu
a nakoniec zistiš čo ti viac sedi a možno sa vratišk u omnii