Ona + On - mam im pomoct?
-
Demokritos
Novice
Ona + On - mam im pomoct?
Takze mam jedneho kamarata ktoremu sa paci jedna baba. Kedze ona je aj moja kamaratka tak som zistoval ze kto sa paci jej a ona povedala ze sa jej vlastne tak trochu paci ten kamarat. Konkretne mi povedala ze na 70 % (urcite by mi nepovedala viac aj kebyze je to aj na 100 percent. Mne by sa urcite nepovedala celu pravdu). No a problem je v tom ze on sa nechce vyjadrit a ona tiez nie. Obaja su proste hanblivy. No ale kedze ja mam takuto informaciu tak neviem...mal by som sa im do toho miesat alebo sa na to vykaslat. Obaja su moji velmi dobry kamarati a podla mna by sa k sebe aj hodili. Mate s tym dake skusenosti? Dopadlo to dobre alebo zle? Mam aspon jednej strane prezradit ze ta druha by mala zaujem? PS: Obaja maju 19 (ten vek som povedal len preto aby bolo jasne ze nieje len taka detska sympatia) 
hehe, presne tak... v 19ich sa takto chovat je celkom... zvlastne. Ja si myslim, ze ked ste taki dobry kamarati, mal by si im obom pomoct. Preco nie? Nemas tym co pokazit, ved sa zamysli. Ak su si navzajom sympaticky, tak to bud klapne a budu radi ze si im pomohol a ak to neklapne, tak nemas co stratit. Predsa sa neotoci proti Tebe to, ze si ich chcel dat rychlejsie do hromady, ked si videl ze obaja maju k sebe blizko.
-
r4wMUnt34q
Star
*Skrucaneho opity prizvuk* Vy urazate nas 19 rocnych ? Vy ? Tak ja vam povim co si o vas myslim !!! Vy... dospele odvazne ho\/\/ada... !!! (Aj ked to nebolo mozno smiesne, tak ma to napadlo teraz
)
Ono hanblivost neni vzdy neopodstatnena. Prameni v neistote, ze dotycny sa vam mozno az tak nepaci, alebo v rozmyslani typu : ,,Co ked ma odmietne", aspon co ma teraz napada. Ak by sa k sebe aj hodili neznamena, ze sa k sebe este hodia na to, aby sa mali davat dokopy a neviem nakolko vedia co chcu,ale...konecne nejaky pripad, kde mozem cerpat aj z vlastnej skusenosti
. Moj byvali najlepsi kamos (lebo sme sa po odchode na vysku odcudzili, ale sme este v kontakte, no nie tak casto)...lubila sa mu jedna o rok starsia baba (a on jej tiez ako neskor vysvi/ytlo) a dobre sa im spolu kecalo aj boli spolu par krat vonku, ale ani jeden sa nevedel odhodlat urobit prvy krok a raz sme to vonku rozoberali uz neviem kolky krat, mi s tym pilil moj sluch, tak som si povedal, ze jej zavolam
. Zavolal som jej potom, co som si zistil cislo od jej spoluziacky, pretoze kamos mi ho ani za svet nechcel dat
. Opytal som sa, ci sa jej moj kamos paci, ze ano a prosil som ju nech urobi prvy krok, lebo on sa hanbi. Ona ze ved on by ho urobil, keby sa mu paci, tak by uz on spravil prvy krok. Ja ze on sa boji odmietnutia, ze skor si navsugeruje, ze ho nechce ako urobi prvy krok. Tak mi potom podakovala za info potom, co som sa uistil, ze spravi ten prvy krok
. Chcelo to odvahu zavolat neznamej osobe. Potom som sa citil skoro jak majster sveta
a zavolal som kamosovi, ze co a ako. Potom sa dali dokopy a su doteraz spolu, co je nejak 2 a pol roka. Sice kamos uz vymysla kraviny s flirtovanim v skole som pocul, ale o to teraz nejde
. Nevidim dovod preco by si ich nemal postrcit, resp. aspon jedneho z nich, neskor ti podakuju, teda mali by, pretoze kazdy vztah je skusenost. Asi tak 
Inac keby si ja mam dat nick mojho naj filozofa, tak som Sokrates

Co sa tyka mna, mam 19 a tiez sa niekedy hanbim. Je to normalka, iked niekedy sa tym da dost prepast
Ono hanblivost neni vzdy neopodstatnena. Prameni v neistote, ze dotycny sa vam mozno az tak nepaci, alebo v rozmyslani typu : ,,Co ked ma odmietne", aspon co ma teraz napada. Ak by sa k sebe aj hodili neznamena, ze sa k sebe este hodia na to, aby sa mali davat dokopy a neviem nakolko vedia co chcu,ale...konecne nejaky pripad, kde mozem cerpat aj z vlastnej skusenosti
Inac keby si ja mam dat nick mojho naj filozofa, tak som Sokrates
Co sa tyka mna, mam 19 a tiez sa niekedy hanbim. Je to normalka, iked niekedy sa tym da dost prepast
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Eritrocit - nechcel som akože vyzerať tak ako keby som bol ja ten čo nepozná pocit zahanbenia
... nehovorim to ... aj ja sa hanbím
... to snaď každy si myslím ... ale si myslím že v tomto prípade keď je všetko na 100%
jasné, nie je čoho sa hanbiť ... majú to v suchu ... držím im palce
//keby som si to aj ja tak mohol povedať
...
fňuk 
//keby som si to aj ja tak mohol povedať
-
Demokritos
Novice
tu na morave sa vravi: Kdo nevsadi, nevyhraje. Tak ak to myslela uprimne ze sa jej paci, tak tym padom mu asi tazko povie nie... dalsi dokaz, ze neni co stratit PODLA MNA.Demokritos napísal:No a tam je ten problem. On sa to nechce aj preto opytat lebo su dobry kamarati (a vacsinu dna travia spolu - rovnaka skola) a bal by sa ze ak by povedala ze nie tak... ze by sa uz asi spolu dako extra...hmmm... nemali
-
r4wMUnt34q
Star
A ak su dost rozumny a nerozidu sa tak, ze po sebe budu hadzat taniere a neviem co, tak kamarati ostanu aj keby sa rozidu, takze neni o com.k6 napísal:tu na morave sa vravi: Kdo nevsadi, nevyhraje. Tak ak to myslela uprimne ze sa jej paci, tak tym padom mu asi tazko povie nie... dalsi dokaz, ze neni co stratit PODLA MNA.
-
Martin44
Professional
Re: Ona + On - mam im pomoct?
Poviem ti takto...sak povec im kazdemu ze sa jeden druhemu pacia a viac sa do toho nemiesaj lebo bud ty nakonec nahodou z toho skoncis jak kar alebo budes mat vycitky ze si neco pokazil...Demokritos napísal:Takze mam jedneho kamarata ktoremu sa paci jedna baba. Kedze ona je aj moja kamaratka tak som zistoval ze kto sa paci jej a ona povedala ze sa jej vlastne tak trochu paci ten kamarat. Konkretne mi povedala ze na 70 % (urcite by mi nepovedala viac aj kebyze je to aj na 100 percent. Mne by sa urcite nepovedala celu pravdu). No a problem je v tom ze on sa nechce vyjadrit a ona tiez nie. Obaja su proste hanblivy. No ale kedze ja mam takuto informaciu tak neviem...mal by som sa im do toho miesat alebo sa na to vykaslat. Obaja su moji velmi dobry kamarati a podla mna by sa k sebe aj hodili. Mate s tym dake skusenosti? Dopadlo to dobre alebo zle? Mam aspon jednej strane prezradit ze ta druha by mala zaujem? PS: Obaja maju 19 (ten vek som povedal len preto aby bolo jasne ze nieje len taka detska sympatia)
Re: Ona + On - mam im pomoct?
Ja by som to povedal len tomu chalanovi kedze my sme asi viac citlivejsi na to, ked nas niekdo odmietne, myslim ze by to tak bolo lepsie. Alebo ich pozvi oboch do trojky a nasledne sa vyhovor na migrenuMartin44 napísal:Poviem ti takto...sak povec im kazdemu ze sa jeden druhemu pacia a viac sa do toho nemiesaj lebo bud ty nakonec nahodou z toho skoncis jak kar alebo budes mat vycitky ze si neco pokazil...
-
mathev
Star
nas s mladou takto nakopol moj bratranec.... najprv nas obidvoch opil a potom proste tak dlho riesil az z toho bolo chodenie.... som mu za to vdacny... 
jo a kludne to tvojmu kamaratovi povedz sak ked je taky nesmely tak ho to potesi a mozno si bude verit.... podla mna tym nemas co pokazit sak ked je tvoj kamarad a ona kamaradka tak je to podla mna ok aj ked ich k sebe "nakopes" a nevyde im to .
jo a kludne to tvojmu kamaratovi povedz sak ked je taky nesmely tak ho to potesi a mozno si bude verit.... podla mna tym nemas co pokazit sak ked je tvoj kamarad a ona kamaradka tak je to podla mna ok aj ked ich k sebe "nakopes" a nevyde im to .
-
okonenipica
Zablokovaný