s dvomi. Hmm. Tento druh umenia mi nic nehovori. Na mna to posobi dost depresivne, mozno preto ze ma len jednu ruku a mozno ten bubenik...neviem. Tos, asi sa mi nemoze pacit vsetko, ze?
P.S.: Inac re5ct. Dokaze vyludit music s jednou rukou na bas-gitare, tomu rozumiem...
fest dobre mu to islo...
ale tak pochopme ze s jednu rukou mu odpada polovica namahy za druhu
moze sa sustredit len na lavu a tak povediac doviest ju k dokonalosti...
a ta satka na prvom prazci mu stahovala struny blizsie k hmatniku aby mu lahsie znali tie legata a aby bol zvuk tlmeny
Jeden hudobník sa postaví k dvom držiakom na gitary, tie sú v nich upevené ležato - vo vodorovnej polohe, približne rovnakým smerom. A chlapík hrá príklepom na oboch naraz (ľavou rukou na jednej a pravou na tej druhej). Podotýkam, že nie to isté.
xraay napísal:No nie je to take bazne ked hra nevidiaci na nastroji, alebo tiez ked nepocujuci tancuje.
no ked sa vidiaci dokaze pri hre nedivat na nastroj tak nevidiaci ma manualne veci v malicku ....ma lepsie rozvinuty hmat a citlivost v rukach(aspon podla mna) ved ja som mal slepu ucitelku...
dawo napísal:no ked sa vidiaci dokaze pri hre nedivat na nastroj tak nevidiaci ma manualne veci v malicku ....ma lepsie rozvinuty hmat a citlivost v rukach(aspon podla mna) ved ja som mal slepu ucitelku...
Pridu o jeden zmysel a vylepsi sa im iny. btw : Ta tvoja ucitelka bola slepa od narodenia ?Co ta ucila ?
xraay napísal:Pridu o jeden zmysel a vylepsi sa im iny. btw : Ta tvoja ucitelka bola slepa od narodenia ?Co ta ucila ?
no nezlepsi sa mu iny ale konkr. hmat pamat na dotyky a vsetko okolo toho btw slepa uplne nebola ale ked pisala bola od papiera asi 5-6 cm(neprehanam) a ucila ma predsa gitaru o tom je rec