OnePlus One
Re: OnePlus One
Stock rom.
Ale treba povedat ze to nie su len nejake moje pocity ale fakt. Signal je jednoducho slabsi a menej stabilny.
Ale treba povedat ze to nie su len nejake moje pocity ale fakt. Signal je jednoducho slabsi a menej stabilny.
Prosim Vas, ma niekto este nejaku pozvanku? Vopred dakujem
-
Scorpion90
King
Kto by chcel kupit bez pozvanky, tak zajtra ma sancu:
https://www.mojandroid.sk/oneplus-one-akcia-dve-hodiny/
https://www.mojandroid.sk/oneplus-one-akcia-dve-hodiny/
mhm...divné veci, pár negatív, ktoré si všímam časom
1. niekedy mi úplne vypadne signál, aj keď som na mieste, kde by signál mal byť
2. niekedy poklepanie pre odomknutie nereaguje a dokonca mi vtedy ani power tlačítko nereaguje
1. niekedy mi úplne vypadne signál, aj keď som na mieste, kde by signál mal byť
2. niekedy poklepanie pre odomknutie nereaguje a dokonca mi vtedy ani power tlačítko nereaguje
Ako som pisal vyssie - problemy so signalom, znama vec.
S tym poklepanim - zvykol som si poklepat 3x
Dalsi problem ktory si mozno uvedomis az ti ho spomeniem - mobil s vypnutym displejom polozis na stol ci na vankus a displej sa rozsvieti. Ma to nieco s uzemnenim ci nieco take...
S tym poklepanim - zvykol som si poklepat 3x
Dalsi problem ktory si mozno uvedomis az ti ho spomeniem - mobil s vypnutym displejom polozis na stol ci na vankus a displej sa rozsvieti. Ma to nieco s uzemnenim ci nieco take...
Ta akcia na kúpu platí už od 12:00 aspoň teraz som čítal na FB ze zostáva 1h.
Inak to ze sa sám zapne keď ho položím sa mi deje iba na CM12.
Ten signál sa mi dial na cm11s na cm12 sa mi to ešte nestalo a ak tak iba zap a vyp letecky mod.
Inak to pokladanie by malo stačiť iba 2x.
Ale ako som tu raz písal tak som mal problém že sa mi rozsvietili iba tlačítka a displej nereagoval v tedy pomôže na isto pre inštalácia systému
Inak to ze sa sám zapne keď ho položím sa mi deje iba na CM12.
Ten signál sa mi dial na cm11s na cm12 sa mi to ešte nestalo a ak tak iba zap a vyp letecky mod.
Inak to pokladanie by malo stačiť iba 2x.
Ale ako som tu raz písal tak som mal problém že sa mi rozsvietili iba tlačítka a displej nereagoval v tedy pomôže na isto pre inštalácia systému
Staci klepnut 2x, no stava sa ze nie vzdy spravne rozozna klepnutie...a tak radsej rovno kliknem 3x
je to menej otravne ako 2x - pauza - znova 2x...
Hej tiež pravda. Ono musí to byť na to isté miesto a stane sa ze ten druhý klep ide vedľa trošku.
Inak už sa hovorí o One2 plánujete upgrade? Alebo až tak skoro 1+1 nevymenite?
Inak už sa hovorí o One2 plánujete upgrade? Alebo až tak skoro 1+1 nevymenite?
Upgrade neplanujem, taktiez ani netvrdim ze som s 1+1 nadmieru spokojny. Beriem to ako dobry kauf za dobre peniaze. Obcas mi vadi velky displej a celkovo rozmery telefonu.
Co mi na firme ako takej prekaza, a co je aj dovod preco do produktu od nich uz nepojdem, je ich marketing, ako sa tvaria ze su super inovativni a neviem co. Napriklad aj svoj usb kabel ospevovali ako si dali zalezat na jeho dizajne...vysledok je ten ze rovnaky kabel si kupim v alze za par eur... a podobne. Skratka ponukaju dobry telefon s niektorymi ale dost zavaznymi muchami (signal, zlty pasik na displeji, atd.), stale to drzia na pozvanky ako by sa jednalo o nejaky diamant, pritom to tak nie je. Keby som sa mal dnes rozhodovat ci si mam zhanat pozvanku a riesit komplikovane shipping, alebo si kupit kludne napr. aj LG G2 32GB, ci inych z radu cisnkych vyrobcov dostupnych na nasom trhu, tak do 1+1 na 99% nepojdem.
Co mi na firme ako takej prekaza, a co je aj dovod preco do produktu od nich uz nepojdem, je ich marketing, ako sa tvaria ze su super inovativni a neviem co. Napriklad aj svoj usb kabel ospevovali ako si dali zalezat na jeho dizajne...vysledok je ten ze rovnaky kabel si kupim v alze za par eur... a podobne. Skratka ponukaju dobry telefon s niektorymi ale dost zavaznymi muchami (signal, zlty pasik na displeji, atd.), stale to drzia na pozvanky ako by sa jednalo o nejaky diamant, pritom to tak nie je. Keby som sa mal dnes rozhodovat ci si mam zhanat pozvanku a riesit komplikovane shipping, alebo si kupit kludne napr. aj LG G2 32GB, ci inych z radu cisnkych vyrobcov dostupnych na nasom trhu, tak do 1+1 na 99% nepojdem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vzdy som tvrdil ze nechapem preco sa vsetci tak hrnu do toho ked je G2 lepsi a dostupnejsi
stomko: to s tým samovoľným zapnutím displeja sa mi ešte nestalo
guess who...odíď, obyčajná konina, u mňa by hlavne nepochodil s tým otrasným dizajnom, chcem CM, nie nejakú obyčajnú nadstavbu, rovnako novší HW
aký má zmysel G2 ? žiadny...
guess who...odíď, obyčajná konina, u mňa by hlavne nepochodil s tým otrasným dizajnom, chcem CM, nie nejakú obyčajnú nadstavbu, rovnako novší HW
aký má zmysel G2 ? žiadny...
-
guess.whoo
Redeemer
novsi hw? nemyslis vazne..dizajn? subjektivna vec ok, no obrovksy opo mi nepride pritazlivejsi...cm? co ti brani mat ho na g2?
Ten výkon netreba, riešiť, ale určite dizajn G2 nekonkureje 1+1.
1. pretože nemám záujem babrať do telefónu, robiť Root a nahrávať custom ROMky
2. presne dizajn a robustnosť tela
3. za 330€ som to mal doma, 64gb pamäť, pokiaľ nemáš model G2 s SD slotom, tak máš smolu a dostaneš 16gb, ak, tak pripočítať cenu pamäťovky
a my chceme veľký telefón, ja minimálne áno
2. presne dizajn a robustnosť tela
3. za 330€ som to mal doma, 64gb pamäť, pokiaľ nemáš model G2 s SD slotom, tak máš smolu a dostaneš 16gb, ak, tak pripočítať cenu pamäťovky
a my chceme veľký telefón, ja minimálne áno
Ešte by som dodal, že benchmark testy ukazujú lepšiu výkonnosť 1+1 aj oproti G3, neviem, prečo by sme ho potom mali prirovnávať ku G2.
-
guess.whoo
Redeemer
dalsi benchmarkista
ziadna hra ani aplikacia mi nejde zle alebo sekane na G2 tak co z toho ze mas viac bodov?
0,3 palca rozdiel oproti g2, ziadny oproti G3 a podstatne vacsie telo a pomer plastu vpredu v neprospech OpO
0,3 palca rozdiel oproti g2, ziadny oproti G3 a podstatne vacsie telo a pomer plastu vpredu v neprospech OpO
Ja som reagoval na to, že prirovnávaš G2 k 1+1. Benchmark v tomto prípade ukazuje, že 1+1 má o vyše 15% vyšší výkon oproti G3. Potom je nezmysel ho radiť na úroveň ešte horšej ( oproti G3 ) G2ky.
-
guess.whoo
Redeemer
ma kompaktnejsie rozmery a lepsi fotak, ci uz g2 alebo g3. neviem ci je pre uzivatela dolezitejsie toto alebo par bodov v benchmarku...vlastne viem, nie je (za rok som predal viac ako 1500 telefonov, takze celkom viem co je pre drvivu vacsinu ludi podstatnejsie)
Tiež ľutujem benchmarkistov... Kamarát mal asi pol roka G2 a teraz prešiel na OPO. Hovorí že ľutuje ten prechod, pretože s G2 nemal nikdy žiaden problém za ten čas. A v OPO dokonca niekedy pri nejakých hrách pozoruje (síce nič extra ale všimol si to) nejaké menšie záseky, ktoré nikdy na G2 nezažil. A ešte mi hovoril o nejakom probléme s tým poklepaním. Čiže nie všetko je o číslach.
/edit: A hej ešte som zabudol ten foťák... Krajšie fotky robí G2. A keď fotku úplne priblížite, je oveľa ostrejšia ako v OPO.
/edit: A hej ešte som zabudol ten foťák... Krajšie fotky robí G2. A keď fotku úplne priblížite, je oveľa ostrejšia ako v OPO.
-
Arkaz
Addict
Umna je kompaktnost ( pomer velkosti displeja k velkosti tela) takmer najdolezitejsia poziadavka pri vybere telefonu. Preto som pri prechode z G2 vahal nad G3 a huawei mate 7. To su telefony s najvacsim percentom plochy prednej strany ktora je obsadena displejom.