OnePlus One

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: OnePlus One

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

dasti555 napísal:A mne bohužiaľ zostáva 1+1.. Som sa rozhodol pre vodičak :D

Sent from OnePlus One
napodobne, uz su to vyse dva roky co mam 1+1 a stale som spokojny, sice lutujem ze som ho celu dobu nenosil v puzdre a s foliou na displeji, pretoze tych par stovak padov uz zanechalo nejake znamky :lol:
ale co sa tyka sw tak 100% spokojnost, stale je velmi rychly a svizvy.
Isty cas som bezal na Sultan rom CM13 a vcera som switchol na Resurrection Remix 7.1 ktorý už beží na Noughat a je to fakt vyšperkovaná romka, neskutočne vela možností kustomizácie atď.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Já som zmenil na jgcaap CM14 hneď ako to bolo možné dokonca som bol pár dní aj na AOSP 7.0. Nejaký ten čas nešla kamera na tom CM14 ale vydržal som lebo späť som už nemohol proste ísť už som mal tie zmeny a už som ich nechcel stratiť :D
A do teraz som na CM14.1 od neho a robí na tom nech sú tam ColorOS Camera Blobs (čo nejak nechápem čo presne znamená :D ale čo som pochopil tak fotky budú lepšie)

Už len sledujem jeho stránku kam dáva update-y lebo bohužiaľ nemá OTA update a asi ani mať nebude :/
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Taktiez som neodolal a objednal vcera 1+3t. Dodanie az 4.1.
Rovnako prechod z LG G2 z ktoreho mi urcite budu chybat tlacitka zo zadu. :)
Skoda, ze zlata verzia je len 64GB
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Budeš mať pekné rusnácke vianoce.. :P

Inak, po dvoch týždňoch už mi tie zadné tlačidlá konečne až tak nechýbajú, už si zvykám žiť bez nich.. :)
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

Ahojte, odkiaľ ho posielajú, neviete? Clo a daň by tam nemalo byť, nie?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Z PL, ziadna dan/clo. Cena je konecna (standardny shipping v cene)...akurat si pockas, na 3T 128GB je cakacka 4 tyzdne, na 64GB dokonca 5 tyzdnov (v zlatej farbe zatial nedostupny).
mato87-V
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mato87-V »

ja som objednaval z Ciny, a tolko som platil len co mi zobralo z karty a hotovo, ziadne dane, clo a podobne prkotiny
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja zatiaľ tiež zostávam na OnePlus 2. Jediná vec, ktorá mi trochu vadí, je veľkosť displeja a aj samotného mobilu. Keby mal 5" namiesto 5,5", tak by to bol ideál. Pri momentálnych rozmeroch je ovládanie jednou rukou veľmi nepohodlné.

Bohužiaľ 3 alebo 3T majú rovnaké rozmery, takže by som si v tomto smere príliš nepomohol.

Zo začiatku mi dosť vadil aj Oxygen OS, na ktorom mi niektoré appky padali, ale aj to už časom vyladili a dnes už ani nemám potrebu prechádzať na iné ROMky.

Akurát mi príde vtipné, že aj čínsky výrobca berie kurz 1€=1$ a v Európe sa teda ten mobil predáva skoro o 10% drahšie ako v USA :lol:

/5000. post :aasmile3:
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

pisal som do ineho threadu, ze som impulzivne objednal 1+3t 128GB, ale mam trosku pochybnosti, co sa tyka zaruky...je s tym velky problem, ked sa nieco pokazi? poslu kuriera, alebo im to musim poslat?

objednal som to normalne cez ich stranku z ceskej verzie store
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

No ked som si uplatnoval opravu ja (nezarucna), tak som otvoril case, poslali mi shipping etiketu, kurier vyzdvihol balicek. V servise nasledne potvrdili ze sa nejedna o zarucnu opravu a tak mi ponukli moznosti (prejdi si tento thread o par stran spat). V pripade zarucnej opravy to bude podobne, akurat ti poskytnu predpokladam opravu za ktoru platit nebudes.
dasti555
Professional
Professional

https://oneplus.net/launch

A je to tu znova OnePlus 5 s launchom 20.6 o 18:00 našeho času. Jemne sa teším. Pravdepodobne už konečne aj vymením moje One.

+ Veľmi pravdepodobný dizajn
Prílohy
18983025_1669506769743871_2123909816_n.png
brm
Darca
Darca

Hmmm.. a aj napriek tomu sa asi 3T stále vo veľkom predáva, keď nestíhajú expedovať? Momentálne je čakačka 7 dní a stále za pôvodnú cenu. Asi tohto roku žiadne zníženie ceny nebude. :)
dasti555
Professional
Professional

No čo som ja čítal tak majú posledné kusy 3T-čka a už len dopredávajú. Taktiež tam bolo minimálne na 128GB verzii že už je discontinued.

Akurát stále hype-ujú nech si kúpia 3T a dostanú protective case zadarmo pritom teraz už je oznámení launch 5ky :D
brm
Darca
Darca

128GB verziu zrušili už pred mesiacom. Pred rokom asi týždeň pred spustením predaja 1+3 spustili starý 1+2 na príjemných 319€.. rýchlo sme ho kúpili pre známeho. Ak by teraz spravili niečo podobné s 1+3T.. spustili by ho aspoň na 379€, asi by som do neho ešte rýchlo šiel a svoj 1+3 by som posunul ďalej.. :D
Hawk123
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hawk123 »

Zdravím rád by som sa opýtal ako je na tom táto značka čo sa týka kvality hardvéru tak ja softvéru. Pre mňa sú to neznáme vody tieto čínske značky. Mňa dosť zaujal o+5 čo ho majú predstaviť a vážne o ňom rozmýšľam keďže to má byť veľmi tenký mobil s dobrým výkonom. Akurát to nieje málo peňazí za tie mobily a bojím sa toho, že je to len čínska skladačka, nekvlatiný šmejd.
brm
Darca
Darca

Osobne som zástanca tradičných značiek a odmietam čínske mobily, ale OnePlus je taká výnimka. Na tomto mobile vôbec nespoznáš, že sa jedná o tzv. čínsky mobil. Kvalita spracovania je výborná, soft je tiež na veľmi dobrej úrovni, celý preložený, žiadne čínske znaky, takmer čistý android s minimálnymi úpravami. Frekvencia aktualizácií je nadpriemerná, navyše máš širokú podporu neoficiálnych romiek. Eshop, komunikácia, preprava tiež nadpriemerná. Pár strán dozadu tu bol riešený aj servis mimo záruku (rozbitý displej) a podľa mňa bol tiež na perfektnej úrovni. Ja si ho neviem vynachváliť a bojím sa jedine tých neustále sa zvyšujúcich cien, kedy jeho kúpa prestáva dávať zmysel.

Ale nie každému môže sadnúť, galbavymartin ho nedavno kupoval ako náhradu za iphone 7+.. najskôr písal, že neľutuje túto výmenu, ale do týždňa ho už predával. Nenašiel som však dôvod..
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

No ak sa obavas len, ako pises, nekvalitneho smejdu, tak tvoje obavy su neopodstatnene. Mal som 1+1, teraz 1+3 (ten servis som riesil ja :) ) a som nadmieru spokojny. Staci si pozriet recenzie na weboch, nielen domacich, a neviem ci najdes nejaku vyslovene negativnu recenziu. Dashcharge je tusim stale najrychlejsie nabijanie ake je k dispozicii, kvalita spracovania je vyborna, snimac odtlackov funguje vynikajuco. Osobne mi sedi aj alert slider, ten pouzivam denne.
Co sa tyka ceny, ono aj ine telefony (samsung) dvihaju ceny z roka na rok. Ano, S8 je niecim inovativny a "prelomovy", no stale sa bavime o takmer dvojnasobnej cene.
Cize zaverom - ak hladas vykon vlajkovej lode za prijatelnu cenu, oneplus je vyborna volba. Ak hladas dobry telefon na bezne pouzivanie, tak sa radsej pozri po napr. Xiaomi Redmi Note 4X (globalna verzia), ten ti taktiez vyborne posluzi a za menej ako polovicnu cenu oproti oneplus.
Hawk123
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hawk123 »

Vďaka za reakcie. Tak ja hľadám niečo na bežné používanie. Ako niesom náročný používateľ ale chcel by som už niečo lepšie a výkonnejšie. Tak si počkám lebo má vyjsť aj teraz niekedy honor 9 a na 8 som videl všade len samé chvály aj keď huawei celkovo nemusím.
dasti555
Professional
Professional

No mne osobne sa na Honore nepáči tá nadstavba.
brm
Darca
Darca

Ak by som mal voliť medzi čínskym huawei alebo čínskym OnePlus, víťaz by bol jasný.. OnePlus! :)

Mne osobne sa tiež nepozdáva tá EMUI nadstavba.. vždy, keď mám v ruke nejaký Huawei, mám chuť ho hneď hodiť o zem!
Napísať odpoveď