Oneskorená myš
Oneskorená myš
Zdravim uz dlhsie mam problem s oneskorenou/spomalenou alebo neviem ako to nazvat myškou, akokeby mi plávala, deje sa to len pri hrach ako csko, alebo left4death, neviete ako sa to opravuje? Problem v myske nie je, pretoze sa mi to deje len pri hrach
Dik
graficku kartu mam geforce nvidia
Dik
graficku kartu mam geforce nvidia
Re: Oneskorená myš
Negative mouse acceleration?
Pozri nastavenia napr. z L4D kde sa riesi myska, popripade hod sem screen.
// Edit: Napadlo ma ze by to mohol byt este VSync. Skus ho vypnut v L4D
// Edit: Napadlo ma ze by to mohol byt este VSync. Skus ho vypnut v L4D
vsync mam vypnutu a v nastaveniach mysi mam vsetko disabled
ale ja neviem ake su tam vsetky nastavenia z hlavy... screenshot zo settingsov inak ti nepomozem.
-
lekoklatik
VIP
Nemoze to byt proste tym ze tvoj pocitac je na dane hry nic moc?
Samotna hra ti ide ako? Seka? spomalene cela? Plynule? Ako?
Ake detaily mas nastavene, rozlisenie, ..
Samotna hra ti ide ako? Seka? spomalene cela? Plynule? Ako?
Ake detaily mas nastavene, rozlisenie, ..
s vykonom pc to nema absolutne nic spolocne, ide len o nejake nastavenie. Ked som kupil notebook cca pred 2,5 rokmi tak som s tym mal problem v csku, tak mi len kamos napisal nejake veci ktore som mal zadat do konzoly + nieco spravit v pc, ale ja si vobec nepamätam co(nebolo to nic zlozite). Teraz ked som pred pol rokom preinstaloval windows a mam chut si nieco zahrat tak sa neda koli tomu istemu problemu.
A sa mi zda ze to okrem ineho malo aj nieco spolocne s vsync(bolo potrebne ju vypnut), ale uz si niesom isty.
A sa mi zda ze to okrem ineho malo aj nieco spolocne s vsync(bolo potrebne ju vypnut), ale uz si niesom isty.
Skus pogooglit, popripade skusit zapnut renderovanie menej framov dopredu... Na nete som nieco take videl ked som sa snazil najst dake infosky pre tvoj pripad, ale nic kontkretne.. Skus pogooglit, myslim, ze na steam forach sa to rozoberalo uz parkrat.
no ja by som rad pogooglil, len neviem ako nazvat ten problem.. je to ta negative mouse acceleration ?
alebo "mouse lag in left 4 dead"
-
Kok
Light Professional
moze to byt akceleracia ... po prechode na win8 mi to robi pri starsich hrach