Online okamžité platby - rada

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Online okamžité platby - rada

Príspevok od používateľa saj »

Prosim Vas, potreboval by som poradit ohladom tejto veci:

Mam webovu stranku. Na tejto stranke je moznost zaplatit sumu na ucet. Po zaplateni sumy, bude mat clovek, ktory sumu uhradi pristup k tzv. uzamknutej casti webu. Ak stranku vypne, zavrie.... uzamknuta cacst webu sa mu znova uzamkne

* Potrebujem vsak vyriesit to, ze platba musi byt okamzita, takze ak clovek nebude mat rovnaku banku ako ja, je hlupost, aby cakal dalsi 2 dni, kym mne platba pride a ja ho v redakcnom systeme webu aktivujem k danej uzamknutej casti webu

* Chcel som to vyriesit tak, ze kazdy clovek sa pod nejakym nickom (osobne meno/priezvisko clovek nebude chciet vyplnat) zaregistruje. Posle mi platbu a ja tento nick aktivujem. ALE za prve, ja nebudem nijako vediet kto mi platbu poslal a kto ma aky nick a ci nick je prave platba c. XYZ. Chcel som to riesit aj pomocou SMS kodov, no zisitl som, ze spolocnosti si pytaju smiesne peniaze za toto a realne sa ku mne dostane minimalna cast danej sumy/platby. Dalej som chcel vyuzit paypal, ale paypal ma v mojej cielovej skupine MINIMUM uzivatelov, takze je to mrtve.

Ako to teda vyriesit? Janko XY pride na web, chce mat pristup k platenej sekcii. Janko XY posle peniaze na cislo uctu. Mne musi prist platba, zistit od koho je a tohto cloveka nasledne na webe aktivovat aby mal pristup k platenej casti. Ak stranku ten clovek zavrie, automaticky (to by bolo naj) sa mu pristup opat zablokuje...

Napada Vas nejaky system, ako by to mohlo fungovat?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Online okamžité platby - rada

Príspevok od používateľa audiotrack »

nenapadá, lebo všetko si zavrhol. V zásade sú tri možnosti:
1) paypal - zavrhol si
2) sms - zavrhol si
3) platba kartou - iba pre právnicke osoby (účet musí byť písaný na firmu)

iné možnosti zaberú buď viac času (prevod na účet, vklad na účet...) alebo vyžadujú tvoju interakciu
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No ak Tvoji "zákazníci" nepoužívajú asi najrozšírenejší paypal, ťažko budú poznať nejaké iné služby. V tomto prípade by asi najlepšie boli tie smsky... prípadne platba kartou. Ak pýtajú veľa peňazí, skús aj Ty zdvihnúť poplatky za vstup do svojej platenej zóny.

Ešte ma napadá.. paysafecard?

//kurňa, audio je furt o krok vpredu.. :D

//uplink: audio je demigod :| :D
saj
Addict
Addict

vygooglil som svk/cz sluzbu TrustPay, kde ich system funguje tak, ze clovek na mojej stranke si vyberie metodu trustpay, vyberie si svoju banku (presmeruje ho to na klasicky, svoj banking) a posle pozadovanu sumu. Tato suma (nech je clovek z akejkolvek banky) pride okamzite na mojtruspay ucet. (Co podla tohto si myslim, ze je rovnake ako aj u paypalu, len s tym, ze clovek, ktory sumu posiela, nemusi mat takisto paypal, ale staci mu mat len jednoducho ucet v akejkolvek banke)

hm?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To zaváňa niečím nepekným.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Tiež mi príde blbé, že užívateľ príde o subscribtion hneď ako odíde zo stránky ..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a to som zvedavý, ako chce zabrániť tomu, aby odišiel :)
saj
Addict
Addict

nezavana to nicim nepeknym, dana vec nie je este 100% doriesena. Zamerajme sa skor na ten TrustPay, dakujem :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ten TrustPay zavana niecim nepeknym.
Napísať odpoveď