Existuje nejaký online prehrávač hudby? Mám na mysli niečo také, že sa niekam zaregistrujem, uploadnem si tam svoju hudbu a kedykolvek, kdekolvek z hociktorého PC sa tam prihlásim si budem môcť počúvať to, čo som si tam uploadol. Kvôli tomu, aby som mal všade svoju hudbu vždy so sebou a nemusel vláčiť externé disky a pod. Za odpoveď vopred ďakujem.
Online prehrávač hudby
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Online prehrávač hudby
Ahojte.
Existuje nejaký online prehrávač hudby? Mám na mysli niečo také, že sa niekam zaregistrujem, uploadnem si tam svoju hudbu a kedykolvek, kdekolvek z hociktorého PC sa tam prihlásim si budem môcť počúvať to, čo som si tam uploadol. Kvôli tomu, aby som mal všade svoju hudbu vždy so sebou a nemusel vláčiť externé disky a pod. Za odpoveď vopred ďakujem.
Re: Online prehrávač hudby
občas niečo hodím na goear.com. stránka je síce v španielčine, ale neriešia nejaké copyrighty, hudbu zo serveru nikdy nezmažú ani nijak ťa nelimitujú miestom.
Existuje, ale neviem ako sa to volá.
-
Michaelo
Hardcore addict
http://music.google.com
Ale je to len cez pozvanky alebo skus z americkej Ip mozno pojde potom. Onedlho to maju spustit aj pre europu. Je to dobre aj cez android. Das si tam hudbu a potom ju vo fone pocuvas.
nie uplne chapem potrebu nejakej online sluzby, hlavne teraz, ked mozes mat v mobile desiatky giga hudby a nosis ho stale so sebou...
beardie: ale to by predsa musel so sebou vláčiť telefón
Clean_Up napísal:...aby som mal všade svoju hudbu vždy so sebou a nemusel vláčiť externé disky a pod...
a co ho nevlaci? 
-
Michaelo
Hardcore addict
niekto má telefón len na telefonovanie a nie na hudbu a kravinky 
http://grooveshark.com/ a asi ani nemusíš uploadovať mnoho. je tam hromada hudby