online rpg hra
Caute hladam nejaku online rpg hru nieco na sposob fallensword ale bolo by dobre keby to bolo po cesky alebo slovensky ale to zase nemusi byt ale take daco kde sa zabijaju prisery ziskavas skusenost a lepsie zbrane a take. Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 20:44 )
iba dodam aby to bola hra online a netrebalo nic stahovat a bola free
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 20:44 )
iba dodam aby to bola hra online a netrebalo nic stahovat a bola free
skus http://www.gladiatus.sk/ , mozno to bude splnat tvoje poziadavky
No ja ma m tiez jednu ale treba ju stahovat 500 mb okolo je to Metin 2 je to po cesky www.metin2.cz alebo neak tak napis to do google
aspon to skus a este Tibia je tam sice kreslena grafika ale ma to len 20mb www.tibia.com 
runespace som skusal celkom dzive len ma to akosi prestalo bavit aj ma odradila ta anglictina no. ale tu druhu hru by som vyskusal ale mi daj link.
//autoeditácia príspevku ( 06 Feb 2009, 18:37 )
uz nemusis posielat ten link nasiel som ho. diky ale hladam nieco take ale aj bez toho aby som musel stahovat klienta
//autoeditácia príspevku ( 06 Feb 2009, 18:37 )
uz nemusis posielat ten link nasiel som ho. diky ale hladam nieco take ale aj bez toho aby som musel stahovat klienta
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja hravam runescape akurat to ma aj bavi a je asi najlepsia online hra aku som kedy videl... a ak ti mozem poradit tak na stranke runescape sa kazdy mesiac meni taky pruzok noviniek v pravo, tak tam davaju niekedy seliake hry podobne tomu alebo skor na tom istom engine by som povedal raz som tam nasiel cosik co sa volalo nejako ze zombie mansion, vlastne to bolo online ale nehralo to vela ludi a navyse dost decka grafika nic moc...
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.runesofmagic.com/en/index.html
Je to cista kopia wowka
. Zatial je len open-beta, full verzia by mala byt v marci.
// zabudol som, toto je tiez FREE hra
Je to cista kopia wowka
// zabudol som, toto je tiez FREE hra