Opel Astra GTC 1.6 16v

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
speq
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Opel Astra GTC 1.6 16v

Príspevok od používateľa speq »

Takze mam slusnu ponuku kupit toto auticko.
Je v bezchybnom stave , ma 2 roky je to vybava cosmo.
Polokozene sedacky , klima , kozeny interier , dazdovy senzor , palubny pocitac atd... opc line doplnky a specialny Irmscher
packet dalej disky atd. Vyborne spravene auto za kt. chce majitel

400 000

Je tu ale jedna vec ze ma 95 000 km za 2 roky no a neviem ci to neni vela. Ako som sofer zaciatocnik a cital som vela a ze astra je vyborna pre zaciatocnikov aj ked je to skor sportovo a vysoko sportovo ladene auto ktore nieje vhode pre vysoko komfortnych ludi ale mne sa paci a mam onho zaujem. Mate s nim niekto skusenosti ? Alebo myslite ze je predrazene ? Irmscher packet bol montovany authorizovanym predajcom opla takze zaruka plati stale. Vsetci kto mate s tym skusenosti tak prosim pomozte mi. Dik

ked tu bola tema Mazda MX3 tak myslim ze toto nebude problem :) dik.
Prílohy
oplik2.jpg
oplik.jpg
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

takze osobne som sa bavil s majitelom tohoto auta na opelzraze v senci minuly rok.

on ho kupoval vtedy nejako za 900 klackov mam pocit (ale nejsom si uplne isty skorej len tak nejak si pametam :)) , jedno co spominal co si pametam je to ze aj ked je to auto povodne dost drahe vnutorne plasty vyzeraju dost lacno, hentie elektrony ma na tom nove, povodne boli na tom nejake originaly opelacke kolesa...

auto je neburane a tych 90 tisic kilometrov nieje podla mna nejako vela.

jedno co by mne vadilo je slaby motor...

tu najdes nejake dalsie fotky ak chces

http://www.opelclub.sk/article.php?gallery:senec

inak sam planujem kupit GTC 2.0 16v alebo rovno opc ked sa podari casom :)
takze moj nazor je ist do toho lebo to auto je skutocne krasne

pripadne sa skus spytat rovno na opelclubackom fore, je tam dost sikovnych ludi a asi ti budu vediet lepsie poradit ako na vseobecnom fore na hojku :)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

na 2 rocne auto je 90 tisic v pohode, skor sa zaujimaj ci to nieje stacane....
ludia su dnes vselijaky....
auto je to krasne ale aj ta cena :-)))
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

ja si myslim ze cena je uplne v pohode,skor by som povedal ze cena je super ved v podstate je to dvojrocne auto takze je v podstate nove aj ked tych km je uz troska viac je to stale v pohodicke.

ak ti k tomu dava aj servisnu knizku nevahal by som. a to by ti mal dat pretoze je to auto este v zaruke takze urcite s tym chodil do opelackych servisov.

je pekne rozhodne by to bola slusna kupa.

a k tomu motoru 1.6 16V ma 105 koni co nieje zle , hlavne ked si zoberes ze to auto je mensie, takze nedaj sa odradit hlavne ked si sofer zaciatocnik je to pre teba ako stvorene auticko.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ty voe to nevahaj a ber hned ten motor je v pohode na take male auto my mame Ford Focuc Combi 1,6 16V a 200 dá ako nič a hento pchee sak to pojde jak dabel :wink:
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

M@rt1n napísal:ty voe to nevahaj a ber hned ten motor je v pohode na take male auto my mame Ford Focuc Combi 1,6 16V a 200 dá ako nič a hento pchee sak to pojde jak dabel :wink:
200 to pojde tak mozno dole kopcom na spojke :) v papieroch to ma max. 194(ak dobre pamatam) no ako auto je pekne, ale na to ako vyzera, nieje to bohvie co :D (103 PS)

nova seria ma omnoho vykonesie motory a este mensiu spotrebu.
Test: Opel Astra GTC 1,6 Turbo (132 kW)
http://magazin.auto.cz/testy/opel-astra ... -orbi.html

Tak toto je už slušné. Na toto nepoviem ani slovo :)

A to nekomentujem OPC verzie, ci uz Astra OPC ale Corsa OPC :) toto by som bral :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

boze naco porovnavas 1,6 atmo a 1,6 turbo? :lol: je asi jasne co pojde lepsie
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pises ze si zaciatocnik tak nepozeraj na vykon pretoze si to auto dlho neuzijes
:wink:
myslim ze 103 koni je v neskusenych rukach dost ucinna zbran.
mam auto s 98 konmi a 1200 kg, vodicak 2 a pol roka a silnejsie auto moc nechem.... :-) skor by som bol rad keby mato to moje abs, esp, a pod srandy ktore ta udzia na ceste :-)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

klm16 napísal: myslim ze 103 koni je v neskusenych rukach dost ucinna zbran
hlasim sa ako vrah potom... 205 koni a cca 1600kg... a chcel by som viac... to je o psychike.. teraz som dostal auto co ma 90 koni a proste na krizovatke aj premyslam ci ist alebo nie, ci to stihnem... s fotrovym autom som taku dilemu velmi casto neriesil - takze ak si ako sofer veri tak 103 koni nieje problem aj v takom malom aute
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:hlasim sa ako vrah potom... 205 koni a cca 1600kg... a chcel by som viac... to je o psychike.. teraz som dostal auto co ma 90 koni a proste na krizovatke aj premyslam ci ist alebo nie, ci to stihnem... s fotrovym autom som taku dilemu velmi casto neriesil - takze ak si ako sofer veri tak 103 koni nieje problem aj v takom malom aute
verit si moze aj gadzo na skodovke ked obehuje octaviu do kopca pred horizontom...
Hovorim vsetko je o skusenostiach, ne o viere. Inac v meste pred krizovatkou mas vacsinou 60km/hod tak myslim ze neni o com premyslat....
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

klm16 napísal:pises ze si zaciatocnik tak nepozeraj na vykon pretoze si to auto dlho neuzijes
:wink:
myslim ze 103 koni je v neskusenych rukach dost ucinna zbran.
mam auto s 98 konmi a 1200 kg, vodicak 2 a pol roka a silnejsie auto moc nechem.... :-) skor by som bol rad keby mato to moje abs, esp, a pod srandy ktore ta udzia na ceste :-)
ja sa ani na vykon nepozeram pre mna je tato 1.6 16V uplne super co sa tyka jazdy / vykonu / spotreby .. uplne skvela volba pre mna :)
Maki
Darca
Darca

klm: ved hej ved hej... ale potrebujes si aj verit, inak nesadaj za volant.... a k tym krizovatkam... myslel som situaciu ze auto uz je dost blizko a za nim ich ide aspon 10 tak nemas potom take okno a musis cakat... tak ze ci sa tam votret alebo nie...

speq: kazdopadne ople boli kedysi dost kazove, neviem ako teraz, ale ak sa ti paci a mas nan prachy tak ber ;)
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:klm: ved hej ved hej... ale potrebujes si aj verit, inak nesadaj za volant.... a k tym krizovatkam... myslel som situaciu ze auto uz je dost blizko a za nim ich ide aspon 10 tak nemas potom take okno a musis cakat... tak ze ci sa tam votret alebo nie...

speq: kazdopadne ople boli kedysi dost kazove, neviem ako teraz, ale ak sa ti paci a mas nan prachy tak ber ;)
Maki prave ze je tu viac moznosti a viac aut ale toto je zatial take ze asi na 1 mieste ..

Ludia ak viete poradit ine auto v cenovej kategorii ako toto tak sup s nim :) Rad si necham poradit .
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

opytam sa ta teda takto. je to tvoje prve auto a predpokladam, ze mas cerstvy vodicak. ake su vsak tvoje soferske zrucnosti? ci sa nebojis sadnut do takehoto cukriku a potom mu nedajboze ublizit?
Maki
Darca
Darca

zasa pravda... kym sa naucis poriadne tak zozen dakeho skodcu alebo zigula.... ked rozbijes aspon ta tych max 20 000 nebude mrziet... bratov kamos spravil vodicak, kupil auto za 8700eur(ked bolo euro este cez 40sk) hned a do 2 dni ho rozbil totalne... ved ak ho nepreda tak ti neutecie a mozes kupit o polroka,rok... alebo dovtedy budes daco ine chciet...
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:opytam sa ta teda takto. je to tvoje prve auto a predpokladam, ze mas cerstvy vodicak. ake su vsak tvoje soferske zrucnosti? ci sa nebojis sadnut do takehoto cukriku a potom mu nedajboze ublizit?
Aut sa vobec nebojim , za volantom sa citim ako doma a jazdil som uz na vsetkom moznom cez Kia Picanto az po X5 alebo Golf GTI .. vsetko uz mam oskusane a pravdaze este mi chybaju dake skusenosti z reality :) Kazdopadne ublizit by som mu urcite naschval neublizil pretoze nejsom ten typ vodica co musi byt na kazdej krizovatke prvy :) ja mam priatelku , milujem svoju rodinu a vazim si zivot seba a aj druhych na ceste takze nebojim sa cukrika :)
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

Kibo napísal:boze naco porovnavas 1,6 atmo a 1,6 turbo? :lol: je asi jasne co pojde lepsie
Len som chcel ukazat na rozdiely novsej a starsej verzie ... zo 77 na 132 KW :wink:

Ano na zaciatok je aj tych 103 koni dost, uz som s nou mal par x co robit :D ale neviem .. ked tomu dupnem, okolo 4000 otáčok .. nic moc. :?

EDIT // ok Kibo .. už ma tolko nedoj*bavaj :D .. viem co je turbo ...

Rodinne auto ? trojdverák ? hmmm ... asi jedina vec ktora mi na tom aut vadi je .. ze to je trojdverak :D ... ale potom by nebolo take pekne ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak potom ked sa ti to auto paci, nevidim medzi vami prekazku :D cena je za to auto dobra, aj ked ja osoben by som za tie peniaze kupil nieco podstatne lepsie, ale je to na tebe :)
xivo napísal:Len som chcel ukazat na rozdiely novsej a starsej verzie ... zo 77 na 132 KW :wink:
ale nemozes ukazat 1,6 atmo 77kW a 1,6T 132 kW, to da rozum, to nie je nastupca, to je ina kategoria :wink:

/ ok :P
Maki
Darca
Darca

speq napísal:nechcem sa ako chvalit ale soferujem velmi dobre
toto tu fakt nepis... napisal som nieco v podobnom zmysle s tym,ze mam rok odjazdene a zniesli ma pod ciernu zem.... :D
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:toto tu fakt nepis... napisal som nieco v podobnom zmysle s tym,ze mam rok odjazdene a zniesli ma pod ciernu zem.... :D
ok odvolavam teda :DD ako som povedal ze pravdaze chybaju skusenosti :) ako tu starsim a lepsim vodicom :)
Napísať odpoveď