neviem presne co myslic, kniznice by tam mali byt vsetky. Nechapem bo v jednom wokspace mi to fajci, ale ked to prerobim na obiekty uj to nejde, sakra.
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 10:24 )
Mal si pravdu trebalo tam ete v nastaveniach prilinkovat knihovny OpenGl, no paraaada, mozem pokracovat daaal, ete vela praace. heh
//NO NO autoeditácia príspevku( 17 Nov 2008, 10:24 )
//----------------------------------------------------------------------------------------------
problem
//----------------------------------------------------------------------------------------------
Zdravim, mam problem ze, mam vytvorene vsetky zakladne funkcie, kt mi bude treba pri mojej hre, zdrojak sa bezchybne zostavi, pri spusteni mi vsak neotvory opengl window, kt. mam nastavene na 800x600. Mozno neake zle volanie, alebo zle deklarovane premenna, kedze v 1. ver. my game (funkcnej) boli setky premenne globalne, bolo to robene za sprievodu NEHE tutorialov.
Takze prodpokladam ze chyba bude v tejto funkcii
settings.ScreenSize(800, 600);
v subore boundApl.cpp priamo v "main()", jej definicia je v subore "Settigs.cpp" v triede "Settings",
ako aj ostatne funkcie pre nastavenie okna v subore "Settings.cpp", ale nemozem tam naist ten zadrhel, mozno to bude v niecom inom.
Sice zostavenie grafiky a polygonov tam este nemam dohadzane, ale aj napriek tomu by to malo vytvori okno.
Tu je zdrojak:
http://rapidshare.com/files/165742974/bound.zip.html
PS: Kompilovatelne v Eclipse v Linuxe.
//Ti dam autoeditácia príspevku ( 21 Nov 2008, 15:58 )
//----------------------------------------------------------------------------------------------------
//----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vyriesene, nakokos, ukazovatel mi ukazoval niekde poprdelky.
aj tak dik.