Opierky hlavy s dvd

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Opierky hlavy s dvd

Príspevok od používateľa viper1993 »

Zdravim,
nema niekto skusenosti s niecim takymto? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0591279016
Pripadne vie niekto odporucit nieco podobne co ma odskusane? Myslite ze sa to oplati?

Hodilo by sa mi to na dlhsie cesty na pozeranie filmov atd. Najma pre mladsich pasazierov.

Dik
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Opierky hlavy s dvd

Príspevok od používateľa Zaxman »

skusenosť asi len taku že známy to ma , akurat že je to uplne neprakticke, a zbitočne drahe ked prenosný DVD prehrávač stoji 4x menej nehovoriac o inych nepraktických veciach, čo však vadili mne a inemu zas nemusia ale hlavne je to že je to zbytočne draha hračka ked prenosny dvd prehrávač je lacnejši a ma viac využití :)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Mozes upresnit nejake z tych nedostatkov ktore ti vadili? :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

- neviem či aj tieto , ale tie ktoré mal známy sa nedali nastaviť ( myslim sklon obrazovky) ciže hlavne pre tých mladších pasažierov by to mohlo byt vysoko a zle by sa im nato dívalo
- premne to bolo aj dosť daleko nato aká mala obrazovka to je preto by som zase uprednostnil prenosny dvd prehrávač ktorý si položim na kolená ( samozrejme to záleži ako maš posunutu sedačku , ak ju posunieš dozadu tak problem odpadá)
- dalej sa mi moc nepáčilo že nato aka mala obrazovka to je , tak bol obraz dosť zrnitý, čo však bola chyba daneho prehrávača a nie celkovo chyba techniky
- a dosť často sa stávalo že ked bola nejaka jama , tak film sekalo, niekedy až zamrzlo a musel som vložiť DVD znova , to je však tak isto zase možno len chyba daneho prehrávača a nie všeobecna chyba
Napísať odpoveď