Dobrý deň
Zamýšlam sa či kúpiť od Nvidie tieto okuliare http://www.alza.sk/geforce-nvidia-3d-vision-d120429.htm
Alebo nechať obyčajne red cyan ... Poradte mi ...
Chcem aby to išlo na TV,LCD monitor,Projektor ...
A prečo mi nejdu red cyan ked pozerám na LCD normálne 3D film ... ďakujem ...
Oplatí sa 3D Nvidia alebo obyčajné
Re: Oplatí sa 3D Nvidia alebo obyčajné
je viac druhov technologii, ktore sa pouzivaju k tomu aby sa docieli pseudo 3D efekt. napriklad okuliare ktore maju dve rozne farebne skla(najlacnejsie ale zato najnekvalinejsie) alebo v kinach to su okuliare ktore vyuzivaju vlastnosti polarizacie svetla a este par dalsich technologii.
nie dane nvidia okuliare ti nepojdu na projektore, nepojdu ti ani na vacsine starsich televizorov.
potrebujes TV s frekvenciou minimalne 100 Hz a oblsuzny software. teda su viac menej urcene pre monitor od PC ale za urictych okolnosti by sa dali pouzit i na modernych TV
a k poslednej otazke. co je to normalny 3D film ? ako ti uz isto doslo zalezi od technologie aka je pouzita pre vytvorenie pseudo 3D efektu. a niekde tu by som videl problem
nie dane nvidia okuliare ti nepojdu na projektore, nepojdu ti ani na vacsine starsich televizorov.
potrebujes TV s frekvenciou minimalne 100 Hz a oblsuzny software. teda su viac menej urcene pre monitor od PC ale za urictych okolnosti by sa dali pouzit i na modernych TV
a k poslednej otazke. co je to normalny 3D film ? ako ti uz isto doslo zalezi od technologie aka je pouzita pre vytvorenie pseudo 3D efektu. a niekde tu by som videl problem