Mno dnes som sa dozvedel zaujimavu vec, kamarat mi hovoril, ze uvazoval o kupe 8800GT, ale na nejakom zahranicnom webe sa pri teste docital, ze 8800GT je urcena pre novu reviziu PCI Express, ktora ma vyssiu priepustnost ako stara a ze tam bolo porovnanie. Pri starsich doskach bol vykon podstatne nizsie. Necital niekto okolo toho nieco podobne??? Zaujima ma to, pretoze v ziadnom teste som sa nic take nedocital a tak sa mi to prilis nepozdava.
Decrease of card performance in tandem with PCI-E 1.1 in comparison with 2.0 should be marginal. Like, when introduced AGP 8x after AGP 4x. It was in the margin of measurnment mistake.
no pokial viem tak mali by doviest 14 000 kusov aj do slovenska aj do ceska dagde som otom cital tak to vychadza ze kazdy obchod dostane jednu max 2 jednoducho povedane gdo skor pride ten skôr mele .
Noooo, kto mi to tu tvrdil, ze uz ju bude mat a ze nemam pravdu s tymi skladovymi zasobami ?
Zatial to nevyzera moc dobre, asi si treba este tyzden pockat.
RainbowSix napísal:no pokial viem tak mali by doviest 14 000 kusov aj do slovenska aj do ceska dagde som otom cital tak to vychadza ze kazdy obchod dostane jednu max 2 jednoducho povedane gdo skor pride ten skôr mele .
Celkova prva vyrobna varka bola 50.000 kusov a urcite zrovna na Slovensko a do Ciech poslu 14k
Ano, s GeForce 8800 GT je problém v tom, že poptávka převyšuje mnohonásobně naše současné možnosti. Do nynější doby bylo do ČR dovezeno několik stovek karet, které byly vyprodány během pár desítek minut. V současnosti evidujeme v ČR objednávky na několik tisíc kusů a větší část budeme schopni uspokojit až koncem tohoto měsíce.
Zaznamenali jsme také dost velké rozdíly oproti našim doporučeným cenám, což je důsledek obrovské poptávky, kde někteří prodejci zneužívají situace a prodávají karty za mnohem výšší ceny, než by měli. Každopádně předpokládáme, že koncem měsíce listopadu bude už situace normální a karet dostatek." uvedl Igor Staněk, PR manager EE, NVIDIA. 9.11.2007
Vcera som bol v Au Parku na prezentacii ASUS-u a podla predstavitelov este nedostali ani testovaciu verziu, takze ASUS este nejaky ten cas nebude mat kartu v portfoliu.
Jaj ty asi myslis tuto To su mi teda riadni predstavitelia, ze ani nevedia co vyrabaju a co nie. Si si isty, ze si nebol v krcme a neozral sa do bezvedomia?
No LOL teda. Chlapik, ktory bol Cech, cize predpokladam, ze z Ostravy, lebo tam maju sidlo mi tvrdil a presviedcal ma, ze ju este nemaju v portfoliu, lebo ju nedostali ani len na testovanie. A nie, nebol som, bolo to v Au Parku. Maju nejaku ASUS on tour alebo co je to. Myslim, ze aj dnes su tam.