Podarila sa mi taká dosť blbá vec. Oprala som si môj Samsung Galaxy s3. Stalo sa to takto, že som si dala mikinu prať a nevšimla som si, že mobil je vo vrecku. Doteraz neviem ako sa mi to podarilo, ale aj také veci sa stávajú a to nie som blondína
Opratý Samsung Galaxy S3
Opratý Samsung Galaxy S3
Dobrý deň
,
Podarila sa mi taká dosť blbá vec. Oprala som si môj Samsung Galaxy s3. Stalo sa to takto, že som si dala mikinu prať a nevšimla som si, že mobil je vo vrecku. Doteraz neviem ako sa mi to podarilo, ale aj také veci sa stávajú a to nie som blondína
.. V práčke bol asi cca 3 minúty, takže ani veľa vody sa nestihlo napustiť a potom som ho hneď vybrala von, a samozrejme rozobrala, vybrala baterku a jemne osušila.. Ako prvé ma napadlo dať ho do ryže. V ryži sa sušil viac ako 1 deň. Dnes som sa pokúšala ho zapnúť. Dala som ho do nabíjačky, no vôbec nereagoval. Vedeli by ste mi poradiť či sa mi oplatí vôbec ho niesť ho servisu alebo kašlať na to a predať ho na súčiastky? Poprípade ak sa vyznáte, aký by mohol byť problém? Vopred ďakujem za odpovede 
Re: Opratý Samsung Galaxy S3
ryza 
zapla si ho prilis skoro, mala si ho nechat susit dlhsie
no predat utopene suciastky niekomu kto ich potrebuje, mozno ti niekto poradi co sa bude dat pouzit
// ludia, uz tomu prosim vas neverte, ryza je najvacsi internetovy fenomen, kadekto to skusal, nikomu to nepomohlo, a komu to zhodou okolnosti aj pomohlo, tak to nebolo ryzou ale cista blba nahoda, ktoru teraz pripisuje ryzi v sade na nete to prehlasuje za bozi dar a 100% pomoc pri utopeni, pozrite si testy z autorizovaneho servisu, ryzu vysmiali...
http://tv.sme.sk/v/27749/test-naostro-p ... obilu.html
zapla si ho prilis skoro, mala si ho nechat susit dlhsie
no predat utopene suciastky niekomu kto ich potrebuje, mozno ti niekto poradi co sa bude dat pouzit
// ludia, uz tomu prosim vas neverte, ryza je najvacsi internetovy fenomen, kadekto to skusal, nikomu to nepomohlo, a komu to zhodou okolnosti aj pomohlo, tak to nebolo ryzou ale cista blba nahoda, ktoru teraz pripisuje ryzi v sade na nete to prehlasuje za bozi dar a 100% pomoc pri utopeni, pozrite si testy z autorizovaneho servisu, ryzu vysmiali...
http://tv.sme.sk/v/27749/test-naostro-p ... obilu.html
@CheZteR ďakujem za odpoveď aj za video
.. Dúfam, že aspoň niekomu poslúži nejaká súčiastka z neho
.. a to som sa tak tešila z nového mobilu.. a bola som na seba hrdá, že rok sa mu nič nestalo 
okrem krytov sa asi neda nic pouzit 
No tak asi okrem krytov nic sa neda pouzit, jedine predat na suciastky, za to moc nedostane ale aspon nieco a pridat si dalsie peniaze a kupit novy. Stava sa, inym zas padne do zachoda a to je este neprijemnejsie vytahovat potom
Inak co planujes kupit ako nahradu? Bola si s tym Samsungom spokojna?