Mám taký problém... dnes som si kúpil optický audio kábel Belkin Digitální Toslink - ProAV 4000 Series a vlastním repro zostavu Logitech Z-5500. Keď napojím kábel do PC a následne do repro tak mi stále píše No Digital Signal. Už som zúfalý
Optický audio kábel
Optický audio kábel
Zdravím.
Mám taký problém... dnes som si kúpil optický audio kábel Belkin Digitální Toslink - ProAV 4000 Series a vlastním repro zostavu Logitech Z-5500. Keď napojím kábel do PC a následne do repro tak mi stále píše No Digital Signal. Už som zúfalý
. V PC mám matičnú dosku ASUS P6TD Deluxe, ktorá ma integrovanú zvukovú kartu + disponuje s S/PDIF OUT konektorom. Skúšal som už aj preinštalovať ovládač na zvukovku + ponastavoval device na Digital Output a stále žiaden zvuk
už neviem čo mám robiť. Na starej veži, ktorú som mal tiež s týmto konektorom si pamätám, že keď som vytiahol tu plastovú záslepku, svietilo to na červeno. Keď som sa pozeral na PC a na zákľadnu od repro zostavy, nesvieti to ani tam ani tam. Je to moja premiéra čo sa týka takéhoto prepojovania, tak ďakujem za každú radu.