Orange - GPRS prenos

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
profesionale
Amateur
Amateur

Orange - GPRS prenos

Príspevok od používateľa profesionale »

Dobry den

Chcel by som vediet na to vas nazor.
prisla mi faktura s orange ze mam nad ramec orange world 412€ bez dph. Mam predplatenych 1000MB. Orange mi chce povedat ze nad ramec som precerpal 1980MB. Spociatku som tomu veril lebo som bol v tom ze nad ramec stoji 1MB 2€. Ale vsak prislo schladenie ze nad ramec stoji 1MB 0,25€. Nedalo mi to a isiel som na pobocku orangu. Poprosil som o podrobny vypis...za ktory sa plati...ale nastastie za pultom bol ludsky clovek a vytlacil mi vypis/zadarmo/ datovych prenosov ktore som mal. Ked som ich zacal citat tak som zistil ze orange ma asi najdokonalejsiu 3G siet na svete. oni ma chcu presvedcit ze za 4minuty som u nich staihol 100MB. A keby len raz ale v 4 minutovych a 5minutovych asi hodinu a pol. To znamena ze pri orange world mi sla rychlost od 360kB az 426kB. Chcem pripomenut ze moja rychlost je na orange 3,6MBit - down a 384kbit - up./co je teoreticke maximum/ Takze keby som aj v pomere pri rychlosti 426kB za sekundu uploadoval na plno co je 48kB/s tak na download by mi vyslo 378kB / s. Ako sorry mam od orange internet uz 5 rokov ale rychlost downloadu 378kB/s som nemal nikdy. Maximalnu rychlost co som u nich na downloade dosiahol bolo 200kB/s a na uploade 36kB/s. Volal som na 905 kde ma hned odbili na technicke...tak som volal na technicke.....a technik sa tomu tiez velmi divil. Darmo....Orange siet je permetum mobile.

Co si o tom myslite?

Stalo sa Vam to uz tiez niekedy?

Dakujem za vsetky odpovede
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Orange - GPRS prenos

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie, nestalo. Keď je to ale takýto očividný klam spôsobený zrejme zlyhaním techniky v meracích zariadeniach, tak si to vieš pekne obhájiť. Otázne je ako sa k tomu postaví orange
Napísať odpoveď