ahojte potreboval by som vase rady a pomoc, teraz som zacal pracovat cez Photoshop a zaujali ma rozne sigy, lenze mam problem v tom ze neviem ako si mam obrazok orezat tak aby mi ostalo len to co chcem napriklad mam fialove pozadie s autom a chcel by som odtial vybrat len to auto a vlozit do sigu a potom upravovat, su nato programy ?? ak mate nejaky tutorial alebo nieco prosim podelte sa
Na to ti staci aj photoshop a jeho zakladne nastroje ktore najdes na tom pracovnom paneli - tom takom podlhovastom co je zvycajne nalavo. Mozes skusit napr. nastroj laso, alebo magic wand kde budes nastavovat citlivost..
aha ja som teraz skusil nejake laso, lenze mam problem pi ten magic wand ak si vyberem cast obrazku a mam ho oznacene tak by som este potreboval vymazat pozadie tak aby mi oznacena cast obrazku ostala po kope
Neviem ci som ta spravne pochopil: Ked si oznacis jednu cast a chces dalsiu, stlac shift a oznacuj dalej, alebo ked chces odobrat, tak myslim ze alt...
kenny19 napísal:Neviem ci som ta spravne pochopil: Ked si oznacis jednu cast a chces dalsiu, stlac shift a oznacuj dalej, alebo ked chces odobrat, tak myslim ze alt...